Adidas Ultraboost Light ayakkabı hakkında

erdem7975

80+
Reaksiyon skoru
21
642.webp

Adidas Ultraboost Light hakkında kendi yorumlarımı naçizane paylaşacağım. Öncelikle premium bir günlük yürüyüş-koşu ayakkabısı kendisi. Tasarımdan başlayacağım. Taban kısmı kalın özellikle buyüzden dışarıdan kaba bir ayakkabı gibi görünebilir ama zaten neredeyse tüm marifeti taban kısmında :) benim aldığım model resimdekinin aynısı, özellikle üç çizgi ve turuncu detaylar gerçekten ayrı bir hava katmış tasarımında. Taban kısmı dışında üst tarafı ise gerçekten kaliteli bir yapıya sahip yani diğer ayakkabılar gibi değil giydiğiniz zaman ayağı bayağı bir kavrıyor fakat bu kavrama öyle rahatsız edecek seviyede değil, tam kıvamında. Rahatlığına zaten diyeceğim yok. İmkanınız varsa mağazadan gidip bir deneyin diyeceğim. Biraz klişe olabilir ama adeta bulutların üstünde yürüyorsunuz hissiyatı veriyor. Ayriyeten ben diz ve bel ağrısı için almıştım uzun araştırmalar sonucu bu ayakkabıya karar verdim. Evet dediği gibi rahat, çok rahat olmasından ötürü diz ve bel ağrılarımı bir nebze olsun azalttı, tamamen gidermedi tabii. Eksi yönlerine gelirsek. Taban kısmı gerçekten kalın. Bazen yürürken düşecek gibi oluyorum. :) onun dışında da renginden ötürü olacak ki biraz çabuk kirleniyor kendisi. Yani başkada diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Fiyatıda 6bin civarında şuanda Fiyatını da göz önünde bulundurarak puanım. 10/8

6 bin asla haketmiyor her indirimde 3 civarına kolayca bulunuyor sık sık düşer fiyatı

6 bin asla haketmiyor her indirimde 3 civarına kolayca bulunuyor sık sık düşer fiyatı
Evet 6 bin biraz fazla ondan da puanı kırdım ben 4 bine almıştım birkaç hafta önce. Mesela Nike markasına baktığımızda bu ayakkabı gibi birkaç model var fiyatları 7-8 bin civarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,191
Üyeler
174,834
Son üye
gokoser
Geri