Ses konusunda ben rahatsız olmuyorum hocam orası size kalmış ayağınız rahat etti ise bence pekte umursanacak bir durum değil mesele sizin sağlığınız.
Sadece ön kısımdaki filelerde bir sorun yaşadım sol ayakkabının filede kenar noktalarda yırtıklar oluştu ama bunun benim ayakkabıyı ağaca, dağa, taşa sürtmem ile ilgili olma ihtimali de yüksek tabi fakat güzel bir ayakkabıcıda tamir ettirdim ve uzun süredir kullanıyorum, onun dışında bir problemle karşılaşmadım.
Bu filelerin yırtılma olayı eğer sadece bana mahsussa bilemem ama kontrol ettiğimde günlük kullanımda da yaşayanlar varmış sanırım ona göre bakmak gerekiyor.
The North Face Hedgehog şikayetleri için tıklayın! The North Face yorumları ve The North Face Hedgehog şikayetleri sikayetvar.com'da!
www.sikayetvar.com
Bendekine benzer yırtıklar, ben yırtıklar oluştuktan sonra kullanmayı bıraktığım için bu kadar olmadı ama devam etsem baya olacakmış demek ki bunu dikkate alıp, başka modele veya markaya yönelin derim.
@volkantipi
Salomon'a bakmanızı öneririm tekrar bir ayakkabı alma şansım olsa Salomon'a bakmadan almazdım.
Adidas ve North Face aynı siklet markalar değil.
Terrex'den çok daha üstün bir ayakkabı.