Neler Yeni

İnceleme The North Face Hedgehog Fastpack II

KTimur

80+ Silver
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
2,007
En İyi Cevap
1
Herkese merhabalar efenim.
Bu gün alırken büyük bir heyecan duyduğum kullanırken de bir o kadar beni mutlu eden The North Face hedgehog fastpack II ile ilgili deneyimlerimi sizlere aktaracağım.
The North Face Hedgehog Fastpack.jpg

The North Face Hedgehog Fastpack GTX (toe protection).jpg
(Bu fotoğrafta ki model Gore-Tex modelidir. Gore-Tex olması hariç her şeyi normal The North Face Hedgehog Fastpack II ile aynı.)
-
The North Face Hedgehog Fastpack II

Bu ayakkabının iki modeli var Gore-Tex yani su, soğuk geçirmeyen daha çok botlarda yada kış kullanımına uygun olan ayakkabılarda kullanılan teknolojiye sahip modeli ve Gore-Tex olmayan ama su geçirmeme özelliği bulunan yani benim kullanmış olduğum, inceleyeceğim Hedgehog Fastpack II.
Gore-Tex olan ile olmayan modeli ayakkabının burnunda ki vibram yazısından ayırt edebilirsiniz Gore-Tex bulunan ayakkabılar da burun kısmında vibram yazısı bulunur.

-
Neden The North Face Hedgehog Fastpack II ? / Neden The North Face ?

Uzun süredir doğa yürüyüşleri ve uzun saatli yürüyüşler yapmaktayım. Kullanmış olduğum ayakkabının eskimesi, nefes almaması, tabanın erimesi (düz yüzeylerde bile düzgün bit tutuş sergileyememesi) beni yeni bir ayakkabı arayışı içerisine itti.

Aradığım ayakkabının hem nefes alması hem su geçirmez olması hem de vibram taban kullanması benim için önemli idi.
Yani her şeyi istiyordum :). Su geçirmezlik tamam nefes alsın tamam ama nedir bu vibram ?

Vibram taban, sadece doğa ve dağcılığa yönelik outdoor ayakkabı tabanlarında değil; endüstriyel, askeri ya da spor ayakkabı üretiminde de kullanılır. Başlıca özelliği dayanıklılığı olan vibram tabanlar aynı zamanda esnek ve hafiftir. Ayrıca yüksek oranda tutuş sağlarlar, zaten vibram markasının hikayesine bakarsanız neden olduğunu anlarsınız.


Aslında su geçirmezlik, nefes alma bir tarafa asıl aradığım özellik yüksek tutuş oranlı bir taban sahip bir ayakkabı almak idi. Vibram da tam aradığım tutuşu ve hafifliği sunuyordu. Vibram tabanları genellikle botlarda görürüz çünkü bu taban karda, çamurda ve daha bir çok zeminde iyi bir tutuş sağlamaktadır yani asıl olay tutuşta. The North Face Hedgehog Fastpack II'yi almamdaki bir diğer sebepte markanın sunmuş olduğu kalite ve fiyat idi. Bir kaç yıl önce abime alınan The North Face marka ayakkabıyı giymem ile markaya olan aşkım başladı o zamanlar ayakkabının sunmuş olduğu konfor ve kalite beni çok etkilemişti. Gelelim fiyata, evet 630 TL büyük bir para bunun ne avantajı var diyeceksinizdir elbet. Dediğim gibi ayakkabı arayışı içerisindeydim uzun süredir farklı marka ayakkabılara bakıyordum aradığım özellikleri sunan ayakkabıların neredeyse çoğu hatta vibram taban olmayan ayakkabılar 1000 TL'nin üzerinde satılıyordu üstelik bu fiyatlar ''bez'' bir ayakkabı almak tamamen saçmalık olurdu. Bir yakınımın da binlerce TL verdiği xxx marka ayakkabı daha ilk haftalarda alt kısmından parçalanınca The North Face almayı kafaya koydum, bakalım The North Face yüzümü kara çıkaracak mı yoksa aldığı parayı sonuna kadar hak edecek mi bunu zaman gösterecek.
-
Vibram taban gerçekten bu kadar fark ediyor mu ?
Evet vibram taban gerçekten fark ediyor. Düz yolda dahi yürürken ayağınızın yeri tuttuğunu hissediyorsunuz. Ayakkabıyı dağlık arazide deneyimledim eski ayakkabıma nazaran çok daha rahat ettiğimi kesinlikle söyleyebilirim. Özellikle kayaları tırmanırken farkı daha da fazla hissediyorsunuz ayakkabı sanki yere yapışıyor gibi.
-
Uzun kullanımda ayağınızda terleme oldu mu, ayakkabı hava alıyor mu ? Ayağınızda bir ağrı hissettiniz mi ?
Ayakkabının hava alma konusunda iki şekilde değerlendireceğim. Su geçirmez bir ayakkabıya göre, tamamen açık (yüksek oranda hava alan) bir ayakkabıya göre.

-Su geçirmez bir ayakkabıya göre,
Su geçirmez bir ayakkabıya göre daha iyi hava alıyor. Ama burada önemli olan bir husus daha var karşılaştırma yaptığım iki ayakkabı da (Columbia ve Hedgehog Fastpack II'yi giyip yürüyüş yapıp karşılaştırdım, Gore-Tex ayakkabı değiller, yani hava almayan ama çok iyi bir su geçirmezlik ve sıcaklık sunan ayakkabı ile sadece su geçirmezliği olan ve hava akışı da daha iyi olan bir ayakkabı ile karşılaştırmam hiç adil olmaz. Bu Abdullah abinin bir sistemi tamamen kapalı hava almayan bir kutuya koyması ve karşılaştırma yaptığı diğer sistemi de buz gibi ortama koyup diğer kapalı kutuya koyduğu sisteme ısınıyor demesi gibi bir şey olur.)

Gore-Tex, ayakkabının iç sıcaklığını koruyarak yani sıcak tutarak su almamasını sağlar ve içeri-dışarı hava akışı yoktur. Zaten bu teknoloji genellikle botlarda kullanılır ama artık gelişen taban teknolojisi ile spor ayakkabılar dahi sonbahar, kış aylarında kullanılır olduğu için spor ayakkabılarda da bu teknolojiyi sıkça görür olduk.

Gore-Tex genelde 3 katmandan oluşur,
Screenshot_4.png


-Tamamen açık (yüksek oranda hava alan) bir ayakkabıya göre,
İse kötü hava alıyor. Ama burada şunu söylemem gerekiyor bu hava alımı çok kötü değil yani 10 dakika giydim ayağım yandı gibi bir şey söz konusu değil. Ayağınız elbet ısınıyor çünkü bütün gün güneşinde altında yürüyorsunuz. Ancak tamamen açık hava akışı yüksek olan bir ayakkabının serinliğini bu modelde bulamazsınız.
-
Ayakkabı su alıyor mu ? Su geçirmezliği nasıl ?
Üst kısımda Gore-Tex'i açıklarken kullanmış olduğum ''ayakkabının tamamen kapalı bir kutu şeklinde su almamasını sağlar'' tabiri aklınıza gelince şöyle düşünmeyin,
''Yani bu ayakkabı (Hedgehog Fastpack II) sadece ön taraftan mı su almıyor yada belirli yerlerden mi su almıyor ? :unsure: ''

Hayır, ayakkabı hiç bir kısımdan su almıyor. Ayakkabıyı suya sokup denedim hatta ayağımda yıkadım diyebilirim ve içeri su almadı, yani ayakkabı delinmedikçe, yırtılmadıkca su geçirmez.
-
Malzeme kalitesi ve dayanıklılık nasıl ?
Ayakkabıyı daha kutudan çıkarıp elinize aldığınız da kaliteyi hissediyorsunuz, kullanılan malzemenin kötü olmadığını anlıyorsunuz ayakkabıyı giyince kaliteyi teyit etmiş oluyorsunuz.

Dayanıklılık konusunu ayakkabının ne kadar dayanacağını bize zaman gösterecek ancak sizlere ilk doğa yürüyüşüm ardından ayakkabının dayanıklılığı konusunda nasıl bir düşünce kazandığımı açıklayayım,

Ayakkabı her ne kadar kaliteli dursa ve bunu size hissettirse dahi ayakkabının alt taban kısımları sanki o kadar dayanıklı değil gibi duruyor,
The North Face Hedgehog Fastpack yer.jpg

Bakalım gerçekten de muadilleri (Adidas Terrex yada Salomon XA PRO 3D) gibi sağı solu mu parçalanacak (Hedgehog Fastpack II içinde 2 günde yada 3 günde parçalandı, koptu gibisinden çok yorum var bu arada hiç bir ayakkabıyı kötülemek için söylemiyorum iki ayakkabıyı da kullanan kişiler ile konuşmuşluğum var) yoksa kalitesini mi konuşturacak bunu zaman bize gösterecek ayakkabı da oluşan bir sorunda zaten konuyu güncelleyeceğim.
-
Ayakkabının bilek kısmı uzunluğu nasıl ayağı eğip, bükerken bir ağrı yaratıyor mu ?
Ayakkabının ''bilek'' yani bu kısmı,
bilek The North Face Hedgehog Fastpack.jpg

Ne tam bir spor, yürüyüş ayakkabısı kadar kısa ne de bir bot kadar uzun tam ortasında diyebilirim. Bileğinizi hareket ettirirken size bir zorluk yaşatmıyor ve bileğiniz uzun süre bükük tuttuğunuzda ağrıtmıyor. Ayakkabının bilek kısmının boyutu size bir dezavantaj sunmuyor ayakkabı ile yürürken, atlarken, zıplarken ayağınızda olduğunu hissediyorsunuz. Uzun süreli kullanımlarım da bileğimde bir ağrı sızı hissetmedim ve yürürken bilek boyu bana rahatsızlık vermedi atlama yada zıplama gibi hareketler bir engel teşkil etmedi.

Ayakkabının artıları ve eksileri,

Artıları,

+ Vibram tabanın muhteşem bir tutuş sağlaması,
+ Ayakkabının su geçirmez olması,
+ Hava alımının su geçirmez bir ayakkabıya nazaran iyi olması,
+ Rakiplerine nazaran çok daha hafif olması,
+ Fiyatı ve kalitesi.


Eksileri,
- Ayakkabı hakkında olumsuz yorumların daha doğrusu kısa zamanda zedelenme, yırtılma gibi olayların çok olması,
- Ayakkabının taban kısmının hemen eskiyecek gibi hissettirmesi,



Ayakkabı ile ilgili görüşlerim şimdilik bunlar efenim, ayakkabı da oluşacak bir yırtılma, zedelenme gibi durumlarda yada ayakkabının su geçirmeye başlaması gibi oluşacak sorunlarda konuyu güncelleyeceğim. Ayakkabıyı almayı düşünüyor iseniz alın derim özellikle benim gibi yürüyüş için kullanacak iseniz kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum.

İyi forumlar kendinize çok iyi bakın !
 
Son düzenleme:

Ben Rex

80+ Bronze
Katılım
22 Temmuz 2020
Mesajlar
1,171
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
Konum
Angara
İsim
Utku Tuncer
Benim goretex ilk çıktığında niketan almıştım lanet olası ayakkabı su geçiriyordu.
 

pcsavaşçısı

80+ Silver
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
2,344
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Arda Ardıç
Ben decathlondan aldım banyo yaptırıyodu tavsiye ederim baya şampuan fln da koyun miss gibi
Decathlondan ayakkabı bakmam bir daha
 

DJ. Mic Check

80+ Platinum
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
10,316
En İyi Cevap
3
ELİNE SAĞLIK KAZIM HOCAM, EMEK KOKUYOR!
 

DenizAktaş

80+ Bronze
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
913
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
Yaş
27
Konum
Ankara
İsim
Deniz
İnceleme için teşekkürler ben de bahar ve özellikle kış yürüyüşleri için Salomon Quest 4D 2 GTX serisini kullanıyordum. Aslında memnunum ama açıksası Vibram taban ilgimi çekti. Peki ağırlık konusunda memnun musun?
 

DJ. Mic Check

80+ Platinum
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
10,316
En İyi Cevap
3
İnceleme için teşekkürler ben de bahar ve özellikle kış yürüyüşleri için Salomon Quest 4D 2 GTX serisini kullanıyordum. Aslında memnunum ama açıksası Vibram taban ilgimi çekti. Peki ağırlık konusunda memnun musun?
ooo GTX ben de RTX
 

KTimur

80+ Silver
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
2,007
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Eline sağlık.
ELİNE SAĞLIK KAZIM HOCAM, EMEK KOKUYOR!
Çok teşekkür ederim efendim sağolun :love:.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnceleme için teşekkürler ben de bahar ve özellikle kış yürüyüşleri için Salomon Quest 4D 2 GTX serisini kullanıyordum. Aslında memnunum ama açıksası Vibram taban ilgimi çekti. Peki ağırlık konusunda memnun musun?
Evet çok memnumun ayakkabıda ki ''Fastpack'' isminin asıl sebebi hafif olması. Fastpack WP yada Hedgehog M'e göre çok daha hafif. Önceki kullandığım ayakkabı tamamen bez idi çok hafifti bu ayakkabı aslında ''odun'' gibi kalıplı görünse de o kadar ağır değil. Ayakkabıyı almadan önce de içimdi ağırlık korkusu vardı ama önceki bez olan ayakkabıma rağmen ayağıma ağır geldiğini hissetmedim.
 
Son düzenleme:
Katılım
13 Nisan 2022
Mesajlar
36
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan Tipi
Herkese merhabalar efenim.
Bu gün alırken büyük bir heyecan duyduğum kullanırken de bir o kadar beni mutlu eden The North Face hedgehog fastpack II ile ilgili deneyimlerimi sizlere aktaracağım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle(Bu fotoğrafta ki model Gore-Tex modelidir. Gore-Tex olması hariç her şeyi normal The North Face Hedgehog Fastpack II ile aynı.)
-
The North Face Hedgehog Fastpack II

Bu ayakkabının iki modeli var Gore-Tex yani su, soğuk geçirmeyen daha çok botlarda yada kış kullanımına uygun olan ayakkabılarda kullanılan teknolojiye sahip modeli ve Gore-Tex olmayan ama su geçirmeme özelliği bulunan yani benim kullanmış olduğum, inceleyeceğim Hedgehog Fastpack II.
Gore-Tex olan ile olmayan modeli ayakkabının burnunda ki vibram yazısından ayırt edebilirsiniz Gore-Tex bulunan ayakkabılar da burun kısmında vibram yazısı bulunur.

-
Neden The North Face Hedgehog Fastpack II ? / Neden The North Face ?

Uzun süredir doğa yürüyüşleri ve uzun saatli yürüyüşler yapmaktayım. Kullanmış olduğum ayakkabının eskimesi, nefes almaması, tabanın erimesi (düz yüzeylerde bile düzgün bit tutuş sergileyememesi) beni yeni bir ayakkabı arayışı içerisine itti.

Aradığım ayakkabının hem nefes alması hem su geçirmez olması hem de vibram taban kullanması benim için önemli idi.
Yani her şeyi istiyordum :). Su geçirmezlik tamam nefes alsın tamam ama nedir bu vibram ?

Vibram taban, sadece doğa ve dağcılığa yönelik outdoor ayakkabı tabanlarında değil; endüstriyel, askeri ya da spor ayakkabı üretiminde de kullanılır. Başlıca özelliği dayanıklılığı olan vibram tabanlar aynı zamanda esnek ve hafiftir. Ayrıca yüksek oranda tutuş sağlarlar, zaten vibram markasının hikayesine bakarsanız neden olduğunu anlarsınız.


Aslında su geçirmezlik, nefes alma bir tarafa asıl aradığım özellik yüksek tutuş oranlı bir taban sahip bir ayakkabı almak idi. Vibram da tam aradığım tutuşu ve hafifliği sunuyordu. Vibram tabanları genellikle botlarda görürüz çünkü bu taban karda, çamurda ve daha bir çok zeminde iyi bir tutuş sağlamaktadır yani asıl olay tutuşta. The North Face Hedgehog Fastpack II'yi almamdaki bir diğer sebepte markanın sunmuş olduğu kalite ve fiyat idi. Bir kaç yıl önce abime alınan The North Face marka ayakkabıyı giymem ile markaya olan aşkım başladı o zamanlar ayakkabının sunmuş olduğu konfor ve kalite beni çok etkilemişti. Gelelim fiyata, evet 630 TL büyük bir para bunun ne avantajı var diyeceksinizdir elbet. Dediğim gibi ayakkabı arayışı içerisindeydim uzun süredir farklı marka ayakkabılara bakıyordum aradığım özellikleri sunan ayakkabıların neredeyse çoğu hatta vibram taban olmayan ayakkabılar 1000 TL'nin üzerinde satılıyordu üstelik bu fiyatlar ''bez'' bir ayakkabı almak tamamen saçmalık olurdu. Bir yakınımın da binlerce TL verdiği xxx marka ayakkabı daha ilk haftalarda alt kısmından parçalanınca The North Face almayı kafaya koydum, bakalım The North Face yüzümü kara çıkaracak mı yoksa aldığı parayı sonuna kadar hak edecek mi bunu zaman gösterecek.
-
Vibram taban gerçekten bu kadar fark ediyor mu ?
Evet vibram taban gerçekten fark ediyor. Düz yolda dahi yürürken ayağınızın yeri tuttuğunu hissediyorsunuz. Ayakkabıyı dağlık arazide deneyimledim eski ayakkabıma nazaran çok daha rahat ettiğimi kesinlikle söyleyebilirim. Özellikle kayaları tırmanırken farkı daha da fazla hissediyorsunuz ayakkabı sanki yere yapışıyor gibi.
-
Uzun kullanımda ayağınızda terleme oldu mu, ayakkabı hava alıyor mu ? Ayağınızda bir ağrı hissettiniz mi ?
Ayakkabının hava alma konusunda iki şekilde değerlendireceğim. Su geçirmez bir ayakkabıya göre, tamamen açık (yüksek oranda hava alan) bir ayakkabıya göre.

-Su geçirmez bir ayakkabıya göre,
Su geçirmez bir ayakkabıya göre daha iyi hava alıyor. Ama burada önemli olan bir husus daha var karşılaştırma yaptığım iki ayakkabı da (Columbia ve Hedgehog Fastpack II'yi giyip yürüyüş yapıp karşılaştırdım, Gore-Tex ayakkabı değiller, yani hava almayan ama çok iyi bir su geçirmezlik ve sıcaklık sunan ayakkabı ile sadece su geçirmezliği olan ve hava akışı da daha iyi olan bir ayakkabı ile karşılaştırmam hiç adil olmaz. Bu Abdullah abinin bir sistemi tamamen kapalı hava almayan bir kutuya koyması ve karşılaştırma yaptığı diğer sistemi de buz gibi ortama koyup diğer kapalı kutuya koyduğu sisteme ısınıyor demesi gibi bir şey olur.)

Gore-Tex, ayakkabının iç sıcaklığını koruyarak yani sıcak tutarak su almamasını sağlar ve içeri-dışarı hava akışı yoktur. Zaten bu teknoloji genellikle botlarda kullanılır ama artık gelişen taban teknolojisi ile spor ayakkabılar dahi sonbahar, kış aylarında kullanılır olduğu için spor ayakkabılarda da bu teknolojiyi sıkça görür olduk.

Gore-Tex genelde 3 katmandan oluşur,
Alıntıyı görüntüle

-Tamamen açık (yüksek oranda hava alan) bir ayakkabıya göre,
İse kötü hava alıyor. Ama burada şunu söylemem gerekiyor bu hava alımı çok kötü değil yani 10 dakika giydim ayağım yandı gibi bir şey söz konusu değil. Ayağınız elbet ısınıyor çünkü bütün gün güneşinde altında yürüyorsunuz. Ancak tamamen açık hava akışı yüksek olan bir ayakkabının serinliğini bu modelde bulamazsınız.
-
Ayakkabı su alıyor mu ? Su geçirmezliği nasıl ?
Üst kısımda Gore-Tex'i açıklarken kullanmış olduğum ''ayakkabının tamamen kapalı bir kutu şeklinde su almamasını sağlar'' tabiri aklınıza gelince şöyle düşünmeyin,
''Yani bu ayakkabı (Hedgehog Fastpack II) sadece ön taraftan mı su almıyor yada belirli yerlerden mi su almıyor ? :unsure: ''

Hayır, ayakkabı hiç bir kısımdan su almıyor. Ayakkabıyı suya sokup denedim hatta ayağımda yıkadım diyebilirim ve içeri su almadı, yani ayakkabı delinmedikçe, yırtılmadıkca su geçirmez.
-
Malzeme kalitesi ve dayanıklılık nasıl ?
Ayakkabıyı daha kutudan çıkarıp elinize aldığınız da kaliteyi hissediyorsunuz, kullanılan malzemenin kötü olmadığını anlıyorsunuz ayakkabıyı giyince kaliteyi teyit etmiş oluyorsunuz.

Dayanıklılık konusunu ayakkabının ne kadar dayanacağını bize zaman gösterecek ancak sizlere ilk doğa yürüyüşüm ardından ayakkabının dayanıklılığı konusunda nasıl bir düşünce kazandığımı açıklayayım,

Ayakkabı her ne kadar kaliteli dursa ve bunu size hissettirse dahi ayakkabının alt taban kısımları sanki o kadar dayanıklı değil gibi duruyor,
Alıntıyı görüntüle
Bakalım gerçekten de muadilleri (Adidas Terrex yada Salomon XA PRO 3D) gibi sağı solu mu parçalanacak (Hedgehog Fastpack II içinde 2 günde yada 3 günde parçalandı, koptu gibisinden çok yorum var bu arada hiç bir ayakkabıyı kötülemek için söylemiyorum iki ayakkabıyı da kullanan kişiler ile konuşmuşluğum var) yoksa kalitesini mi konuşturacak bunu zaman bize gösterecek ayakkabı da oluşan bir sorunda zaten konuyu güncelleyeceğim.
-
Ayakkabının bilek kısmı uzunluğu nasıl ayağı eğip, bükerken bir ağrı yaratıyor mu ?
Ayakkabının ''bilek'' yani bu kısmı,
Alıntıyı görüntüle
Ne tam bir spor, yürüyüş ayakkabısı kadar kısa ne de bir bot kadar uzun tam ortasında diyebilirim. Bileğinizi hareket ettirirken size bir zorluk yaşatmıyor ve bileğiniz uzun süre bükük tuttuğunuzda ağrıtmıyor. Ayakkabının bilek kısmının boyutu size bir dezavantaj sunmuyor ayakkabı ile yürürken, atlarken, zıplarken ayağınızda olduğunu hissediyorsunuz. Uzun süreli kullanımlarım da bileğimde bir ağrı sızı hissetmedim ve yürürken bilek boyu bana rahatsızlık vermedi atlama yada zıplama gibi hareketler bir engel teşkil etmedi.

Ayakkabının artıları ve eksileri,

Artıları,

+ Vibram tabanın muhteşem bir tutuş sağlaması,
+ Ayakkabının su geçirmez olması,
+ Hava alımının su geçirmez bir ayakkabıya nazaran iyi olması,
+ Rakiplerine nazaran çok daha hafif olması,
+ Fiyatı ve kalitesi.


Eksileri,
- Ayakkabı hakkında olumsuz yorumların daha doğrusu kısa zamanda zedelenme, yırtılma gibi olayların çok olması,
- Ayakkabının taban kısmının hemen eskiyecek gibi hissettirmesi,



Ayakkabı ile ilgili görüşlerim şimdilik bunlar efenim, ayakkabı da oluşacak bir yırtılma, zedelenme gibi durumlarda yada ayakkabının su geçirmeye başlaması gibi oluşacak sorunlarda konuyu güncelleyeceğim. Ayakkabıyı almayı düşünüyor iseniz alın derim özellikle benim gibi yürüyüş için kullanacak iseniz kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum.

İyi forumlar kendinize çok iyi bakın !
Hocam merhaba,

Bende ayakkabı arıyorum. Normalde arabayı park edip metroya yürüyorum işe giderken. İstanbulda yaşıyorum. Arada kar denk geliyor daha çok yağmur oluyor. İş yerinde de sıcak bir ortam var. Daha çok iş yerinde zaman geçireceğim için kararsız kalıyorum. Bu ayakkabılar kapalı ortamda bunaltır mı? Hiç kullanmadım. Aşağıdaki model hoşuma gitti. Fikir verirsen çok sevinirim.

 
Son düzenleme:

KTimur

80+ Silver
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
2,007
En İyi Cevap
1
Hocam merhaba,

Bende ayakkabı arıyorum. Normalde arabayı park edip metroya yürüyorum işe giderken. İstanbulda yaşıyorum. Arada kar denk geliyor daha çok yağmur oluyor. İş yerinde de sıcak bir ortam var. Daha çok iş yerinde zaman geçireceğim için kararsız kalıyorum. Bu ayakkabılar kapalı ortamda bunaltır mı? Hiç kullanmadım. Aşağıdaki model hoşuma gitti. Fikir verirsen çok sevinirim.

Ayakkabı ayağı sıcak tutuyor eğer terleyen bir ayak yapısına sahip değilsen aşırı derece bir bunaltma olacağını düşünmüyorum ama yine de ayağın belirli bir yerde sıcak olacaktır ben ayağımın sıcak olduğunu hissediyordum bu sana bunaltıcı gelebilir.

Salomon, Columbia ve North Face'in farklı modellerine bakabilirsin. İstanbul'da outlet mağazaları da vardır güzel şeyler denk gelebiliyor.
 
Katılım
13 Nisan 2022
Mesajlar
36
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan Tipi
Ayakkabı ayağı sıcak tutuyor eğer terleyen bir ayak yapısına sahip değilsen aşırı derece bir bunaltma olacağını düşünmüyorum ama yine de ayağın belirli bir yerde sıcak olacaktır ben ayağımın sıcak olduğunu hissediyordum bu sana bunaltıcı gelebilir.

Salomon, Columbia ve North Face'in farklı modellerine bakabilirsin. İstanbul'da outlet mağazaları da vardır güzel şeyler denk gelebiliyor.
Hocam bugun linkteki modeli denedim guzel oldu sadece biraz viyk sesi cikartiyor. Ofis ortaminda cok rahatsiz eder mi? onu dusunuyorum. Peki deneyimi yazmamissin. Saglam ciktim mi ayakkabi hemen yirtilma oldu mu? Dag yuruyusu degilde gunluk kullanimda ne kadar goturur?
 

serwintes

80+ Gold
Katılım
22 Mayıs 2022
Mesajlar
5,172
Hocam bugun linkteki modeli denedim guzel oldu sadece biraz viyk sesi cikartiyor. Ofis ortaminda cok rahatsiz eder mi? onu dusunuyorum. Peki deneyimi yazmamissin. Saglam ciktim mi ayakkabi hemen yirtilma oldu mu? Dag yuruyusu degilde gunluk kullanimda ne kadar goturur?
adidas terrex alın
 

M.A.Y. ama zenci

80+ Platinum
Katılım
21 Ağustos 2022
Mesajlar
12,366
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,031
Yaş
24
İsim
İsim İSİMOĞLU
Geçen sene 250 TL ye aldığım (hala nasıl aldığıma şaşırıyorum) çakma north face mont yeter bana 😁

Elnize sağlık hocam...
 
Top Bottom