Neler Yeni

Dedem Vefat Etti Bütün Mirasını Bana Bıraktı

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hakalrını çiğnemek mi tartıştığı bir aile üyesinin onun emeğine konmasını istememiş olabilir.
yani yine burda vasiyet bırakan kişininde suçu var zaten tartıştığı ve sorunlu olduğunu bildiği bir kişinin mirastan payını elinden almış
sonu yine mirası alan tarafa patlayacak

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,955
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
yani yine burda vasiyet bırakan kişininde suçu var zaten tartıştığı ve sorunlu olduğunu bildiği bir kişinin mirastan payını elinden almış
sonu yine mirası alan tarafa patlayacak
Ne yapabilirlerki ağlayarak günlüklerine mi yazacaklar?

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hakları neymiş? Dedesi torununa verdiyse demek ki hak ediyor. Seni ezene sen vermeye devam et. Sokakta geçen adama güvenirim, akrabama güvenmem.
buna dedesi karar veremez.(eğer akli bir hastalığı varsa belki adam hasta yada unutkan veya başka bir akli hastalığı var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapabilirlerki ağlayarak günlüklerine mi yazacaklar?
en sonunda ana haber bülteninde miras için çıkan kavgada biri öldü haberi görmeyelimde

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün akrabalar üstüme geliyor ne yapsam bilemedem yardım ederseniz sevinirim
Allah rahmet eylesin.Üzerine gelen akrabalarından uzak durmanı öneririm.Miras konusunuda ailenle konuş bence

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,955
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
buna dedesi karar veremez.(eğer akli bir hastalığı varsa belki adam hasta yada unutkan veya başka bir akli hastalığı var)

en sonunda ana haber bülteninde miras için çıkan kavgada biri öldü haberi görmeyelimde
Ona kötü davranıyorlarsa karar verebilir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sana diyoruz ki "Daha dün çevresinde olmayan akrabası bugün üzerine miras düşünce üşüşüyolar." Bu açgözlülüğün simgesi. Böyle devam!

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,955
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
dediğim gibi eğer aklı başında bir adamsa bence herkese hak verir ancak torununa en büyük payı verirdi
Ne alaka ona kötü davranan birine emeğini vermek zorunda değil.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sana diyoruz ki "Daha dün çevresinde olmayan akrabası bugün üzerine miras düşünce üşüşüyolar." Bu açgözlülüğün simgesi. Böyle devam!
bende diyomki ne kadar aç gözlüde olsa hakkı var. eğer arkadaşın din ile ilgili pekde bir hassasiyeti yoksa zaten kendi bilir ne yapıyorsa yapsın
ben diyorumki eğer bir dini hassasiyetin varsa öbür dünyaya inanıyorsa akrabalarına pay vermek zorunda

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çalmış 😡😡 vergisini öde.
KJHGKGHJKGJHKGHJK2.jpg

Buyrun Meric Bey :)

bende diyomki ne kadar aç gözlüde olsa hakkı var. eğer arkadaşın din ile ilgili pekde bir hassasiyeti yoksa zaten kendi bilir ne yapıyorsa yapsın
ben diyorumki eğer bir dini hassasiyetin varsa öbür dünyaya inanıyorsa akrabalarına pay vermek zorunda
Bu arkadaşın devreleri yandı biraz galiba ne dediğini bilmiyor :p adam kime istiyorsa ana bırakır oda torununa bırakmış bu neyin boşu.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu arkadaşın devreleri yandı biraz galiba ne dediğini bilmiyor :p adam kime istiyorsa ana bırakır oda torununa bırakmış bu neyin boşu.
devresi yanan sensin
sabahtan beri aynı şeyi diyorum farklı anlamayı başardıysan tebrikler göz doktoruna gitmelisin

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
devresi yanan sensin
sabahtan beri aynı şeyi diyorum farklı anlamayı başardıysan tebrikler göz doktoruna gitmelisin
evet doğru en başından beri aynı gereksiz şeyleri söyleyip duruyorsun katılıyorum :)

Benim göz doktorum kartal gibi keskin demişti gözlerim için yani gayet iyi görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,638
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom