Neler Yeni

Dedem Vefat Etti Bütün Mirasını Bana Bıraktı

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
O arsa kavgalarında veya miras bölüştürüldüğünde oluyor buna fazla vermişsin buna az vermişsin bunda adam direkt torununa vermiş
Hem dinle ne alakası var adam torununa vermiş kendi kararıyla saçmalamayı bırak
dayı ne diyon ya islamda bütün ayrıntısı kuran da olan tek kavram miras adamın dini hassasiyeti varsa tabii ki dinle alakası olcak asıl sen saçmalama

MENGELE88

80+ Bronze
Uygun gördüğün kaşar olmuyan akrabalarına biraz koklat parayı ama esas payı kendin al, ekonomi/iktisat dersi al çalışmadan veya çok az çalışarak yaşıyabilirsin

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O arsa kavgalarında veya miras bölüştürüldüğünde oluyor buna fazla vermişsin buna az vermişsin bunda adam direkt torununa vermiş
Hem dinle ne alakası var adam torununa vermiş kendi kararıyla saçmalamayı bırak
kardeşim dinle alakası islam dininde mirası öyle tek kişiye yada kuruma veremezsin tüm varislere pay vermek zorundasın
ve genelde pay almak içinde öldürülen akrabalar oluyor çünkü bazı babalar(veya anneler farketmez)bir çocuğu yada torunu hariç kimseye miras vermeyince o kişiye şişleyebiliyorlar

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İnsanların diniyle dalga geçiyorsun sürekli.
@Vesemir Dayı bunun cezası yok mu? Hakaret etmese de sürekli bu tip yorumlar yapıyor
aynen kardeşim ciddi manada dinine inanlara 2.sınıf insan muamelesi yapan ve bunu destekleyen bir kesim var(isim vermeye gerek yok kendilerini bilsinler yeter) @Vesemir bunlara ceza verilmesi gerekmez mi belli bir dinle dalga geçtikleri için

Avolay

80+ Gold
aynen kardeşim ciddi manada dinine inanlara 2.sınıf insan muamelesi yapan ve bunu destekleyen bir kesim var(isim vermeye gerek yok kendilerini bilsinler yeter) @Vesemir bunlara ceza verilmesi gerekmez mi belli bir dinle dalga geçtikleri için
Arex bunu aşırı derecede yapıyor kendine göre inançlı insanların düşünme yetisi yok ya da kendisinden daha az zekiler.
Bu şekilde davranıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Ariseks

80+ Gold
kardeşim dinle alakası islam dininde mirası öyle tek kişiye yada kuruma veremezsin tüm varislere pay vermek zorundasın
ve genelde pay almak içinde öldürülen akrabalar oluyor çünkü bazı babalar(veya anneler farketmez)bir çocuğu yada torunu hariç kimseye miras vermeyince o kişiye şişleyebiliyorlar
Şişleme ihtimalleri var ama
Hayatında 1 kere yüzyüze görüşmemiş akrabası miras duyunca geliyor dinde olsada ben vermeyi doğru bulmuyorum herkese

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün akrabalar üstüme geliyor ne yapsam bilemedem yardım ederseniz sevinirim
Öyle bir şey yok, vasiyet falan bakmıyorlar. Tüm mallar eşit miktarda mirasçılara dağıtılıyor.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şişleme ihtimalleri var ama
Hayatında 1 kere yüzyüze görüşmemiş akrabası miras duyunca geliyor dinde olsada ben vermeyi doğru bulmuyorum herkese
valla inancıma göre vermem gerekiyor sonuçta inancımda belli bir kısmını bağışlayabiliyorsun mal varlığının yanlış hatırlamıyorsam 3te1
kalanıda varisler arasında bölüşülüyor

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Görse selam vermeyecek akrabalar miras duyunca sanki her gün görüyormuş gibi davranmasına sinirleniyorum.

• Beğen

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Şişlemek ne oluyor?

• Beğen
Top Bottom