Yav şu emojiyi bi bulamadım bu arada bütçeniz tam olarak nedir.(buldum emojiyi )anakart
lan konu benimmiYav şu emojiyi bi bulamadım bu arada bütçeniz tam olarak nedir.(buldum emojiyi )
Core2duoya SSD de taksan sistem yavaş çalışacaktır. O işlemcinin gücü belli. Biraz daha güncel bir sistem toplamanı öneririm. Ya da lattepanda gibi Windows destekli bir SBC olabilirsin.Bilgisayar toplamakta yeniyim, 2 dakika içinde 2 sayfa anakart eleştirisi geldi, haklısınız anakartı iade ettim gelmeden
hem sana hemkonu sahibine cevap verdim.lan konu benimmi
kasam işlemcisinden pahalı brujhem sana hemkonu sahibine cevap verdim.
En azından 5 dakika sürmez ucuz sata 1 ssdCore2duoya SSD de taksan sistem yavaş çalışacaktır. O işlemcinin gücü belli. Biraz daha güncel bir sistem toplamanı öneririm. Ya da lattepanda gibi Windows destekli bir SBC olabilirsin.
anakart çok pahalı 2. elden anakart bakınMerhaba arkadaşlar Dedem akşama kadar bilgisayarda okey oynar yanındada televizyon izler, televizyon izlediği için bilgisayarın Win 7 olması lazım kartı Win 10 desteklemiyor, aslında bilgisayarı topladım sadece görüşlerini almak için yazıyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
evet parçalar bunlar ssd hızlı açılması için var eski kasada 5 dakika bekliyordu adam.