Bergee
80+ Silver
Kargo ile gönderiyorlar Ama sen bilirsin bu fiyata alabileceğin en iyi telefon bu kendimde bunu kullanıyorumtamamda denizlideyim istanbula uçayım m
Kargo ile gönderiyorlar Ama sen bilirsin bu fiyata alabileceğin en iyi telefon bu kendimde bunu kullanıyorumtamamda denizlideyim istanbula uçayım m
realme 5i ve redmi note 8 aaynı işlemciye sahipkardeşim realme de ne önerirsin 1500 TL falan
Her ay? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bilgisiz misiniz? Bir kere 50 lira verip imei attırması yeterli oluyor android telefon bu kardeşim. Kendimde kullanıyorum 2 senedir 1 kere 50 lira verdim imei hala geçerli?Yurtdışı cihaz.
Kapanacak sonra kaçak imei atmaları lazım her ay 50-60 TL ona ödeyecekler.
Gereksiz.
deden ne gibi şeyler yapacak telefonda mesela foto çekip facebook a atacakmırealme 5i ve redmi note 8 aaynı işlemciye sahip
kuzenim 10 15 tl ye çaktırdı imeiHer ay? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bilgisiz misiniz? Bir kere 50 lira verip imei attırması yeterli oluyor android telefon bu kardeşim. Kendimde kullanıyorum 2 senedir 1 kere 50 lira verdim imei hala geçerli?
Siz neden marka marka soruyorsunuz.kardeşim realme de ne önerirsin 1500 TL falan
benim dedem samsung a10 kullanıhyor kendi memnun fakat kamera aşırı dar açı bir şeyi çekerken hiçbir şekilde tam almıyorişte o tarz şeyler arada fotoğraf ceker gazete okur falan basit şeyler
gm 20 ve gm 20 pro en mantıklısı gibi duruyor kullanımı kolay mıdırSiz neden marka marka soruyorsunuz.
Alabiliceğiniz telefonlar belli.
Gm 20 1600tl
Gm 20 pro 2000 TL
Note 8 2000tl
Realme 5i 2000tl
Hiking a23 1700 TL
Geri kalan telefonlar alınmaz.
Burdan seçiminizi yapın.
Böyle bir yorum yaptığına göre bilgisiz olan sensin.Her ay? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa bilgisiz misiniz? Bir kere 50 lira verip imei attırması yeterli oluyor android telefon bu kardeşim. Kendimde kullanıyorum 2 senedir 1 kere 50 lira verdim imei hala geçerli?
realme 6i de olabilir 5i ile 200 tl fark varSiz neden marka marka soruyorsunuz.
Alabiliceğiniz telefonlar belli.
Gm 20 1600tl
Gm 20 pro 2000 TL
Note 8 2000tl
Realme 5i 2000tl
Hiking a23 1700 TL
Geri kalan telefonlar alınmaz.
Burdan seçiminizi yapın.
Zorluk çekmeden kullanacaktır.gm 20 ve gm 20 pro en mantıklısı gibi duruyor kullanımı kolay mıdır
İşlemcisi daha iyi.realme 6i de olabilir 5i ile 200 TL fark var