Neler Yeni

Deep Cool Multi Core X8 Soğutu iyi midir?

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
Merhabalar, bilgisayarım için soğutucu arıyordum, kısa süren bir araştırmanın ardından başlıkta belirtmiş olduğum notebook soğutucuyu, stokta kalan son ürün olduğu için aceleyle sipariş ettim. Şuan iptal etme hakkım bulunuyor önerdiğiniz başka soğutucu var mı ve siparişini verdiğim soğutucu iyi midir? Deep Cool Multi Core X8

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bilgisayar soğutucuları bi etki yaratmaz. Gidin bilgisayarın altını kaldırın, böylece alta daha fazla hava girebilir, tozları temizleyin ve termal macunu yenileyin aldığınız laptop soğutucusundan en az 2 kat daha fazla etki edecektir.

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tozları aylık olarak temizliyorum, termal macunu her sene yeniliyorum daha geçen ay yeniledim. Soğutucu kullanmamak istememdeki amaç; hem klavye ısınıp elimi rahatsız etmesin, hem de FPS drop olmasın.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
O modeli bilmiyorum ama laptop kullanırken bende bu soğutucu vardı gayet güzeldi soğutması felan.

Msalh1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O modeli bilmiyorum ama laptop kullanırken bende bu soğutucu vardı gayet güzeldi soğutması felan.

O soğutucu'nun aynısını bak her şeyiyle aynısını ama farklı bir marka 50 liraya almıştım Mecidiyeköy'den ve soğutma yönünden cidden memnundum ama üst tarafı sökülüyor. Şuan zaten kendisi öğrenci evimde yatıyor, ben ailemin evinde yatıyorum uzak kaldık birbirimize. Başlıktaki ürünü istememin sebebi hem aliminyum, hemde çok daha sağlam duruyor.

Top Bottom