Neler Yeni

Çözüldü✓ Deepcool 750w psu neden ucuz ?

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

predator

80+ Silver
Yabancı forumlarda o kadarda iyi olmadığını duymuştum, koruması eksikmiş sanırım.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yabancı forumlarda o kadarda iyi olmadığını duymuştum, koruması eksikmiş sanırım.
Nasıl bir koruma hocam biliyorsanız bilgilendirirmisiniz. Sıkıntılı bir durum mudur alınır mı ?

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Nasıl bir koruma hocam biliyorsanız bilgilendirirmisiniz. Sıkıntılı bir durum mudur alınır mı ?
Bir psu alırken önemli olan aslında kaç watt olduğu değil 80+ sertifikası,12 volt kanalından kaç watt verebildiği,korumaları daha önemlidir. Ben de kendime 750w sharkoon psu alacakken iyice araştırdım ve nzxt c650 almıştım gerçekten çok memnunum yaşadığım yerde elektrik kesintileri olabiliyor ve korumaları da bu işe yarıyor bir de zero db modu var gram ses yok ben çok memnunum

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Bir psu alırken önemli olan aslında kaç watt olduğu değil 80+ sertifikası,12 volt kanalından kaç watt verebildiği,korumaları daha önemlidir. Ben de kendime 750w sharkoon psu alacakken iyice araştırdım ve nzxt c650 almıştım gerçekten çok memnunum yaşadığım yerde elektrik kesintileri olabiliyor ve korumaları da bu işe yarıyor bir de zero db modu var gram ses yok ben çok memnunum
+80 sertifikası var söylediğim kartın ama arkadaşın dediği doğruysa bi koruma kısmında sorun varmış. 12 volt kanalından kaç verdiğini bilmiyorum.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

milenix

80+ Gold
arkadaşın dediği psuda kötü durmuyor 12V kanalı 744w veriyor ve açıklama kısmında korumaların olduğundan bahsedilmiş 80+ sertifikasıda psunun prizden çektiği güç ile alakalı ve 80+ sertifikasıda var deniliyor

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
arkadaşın dediği psuda kötü durmuyor 12V kanalı 744w veriyor ve açıklama kısmında korumaların olduğundan bahsedilmiş 80+ sertifikasıda psunun prizden çektiği güç ile alakalı ve 80+ sertifikasıda var deniliyor
Nzxt c650 den bahsediyorsunuz değil mi hocam

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas

Bu ikisini öneririm bendeki c650 tam modüler bu yarı modüler bendekinin fiyatı uçmuş o fiyata önermem

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
üsteki deepcooldan bahsediyorum zaten 650w psu 744w veremez
Ha anladım doğrudur hocam kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ikisini öneririm bendeki c650 tam modüler bu yarı modüler bendekinin fiyatı uçmuş o fiyata önermem
Fsp markasını daha önce duymadım hocam pek güven vermedi bana o yüzden tercih etmemiştim. Sizdekinin yarı modülerini alabilirim teşekkürler.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
80+ sertifikası
Bu onemli degil.

Arkadaşlar linkteki güç kaynağı diğer 750w güç kaynaklarına göre neden daha ucuz alınır mı bilgilendirirseniz sevinirim.
Ic yapisina ustten baktigimda pek iyi olmadigini gordum, ustune birkac koruma devresi de eksik olunca maliyeti dusuk kalmis.

Top Bottom