Traqueer 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 757 Dahası Reaksiyon skoru 286 İsim Enes 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 of Beauty and Rage yazmış: Bu onemli degil. Ic yapisina ustten baktigimda pek iyi olmadigini gordum, ustune birkac koruma devresi de eksik olunca maliyeti dusuk kalmis. Devamı için tıklayın... Anladım hocam teşekkürler.
of Beauty and Rage yazmış: Bu onemli degil. Ic yapisina ustten baktigimda pek iyi olmadigini gordum, ustune birkac koruma devresi de eksik olunca maliyeti dusuk kalmis. Devamı için tıklayın... Anladım hocam teşekkürler.
Atlas Savaş 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 876 Dahası Reaksiyon skoru 272 İsim Atlas 21 Şubat 2023 #15 Traqueer yazmış: Anladım hocam teşekkürler. Devamı için tıklayın... Fsp psunun kralıdır en güvenebileceğiniz markalardan araştırabilirsiniz
Traqueer yazmış: Anladım hocam teşekkürler. Devamı için tıklayın... Fsp psunun kralıdır en güvenebileceğiniz markalardan araştırabilirsiniz
Traqueer 80+ Bronze Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 757 Dahası Reaksiyon skoru 286 İsim Enes 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Atlas Savaş yazmış: Fsp psunun kralıdır en güvenebileceğiniz markalardan araştırabilirsiniz Devamı için tıklayın... Doğrudur hocam araştırdım ve onu alma kararına vardım sipariş verdim teşekkürler.
Atlas Savaş yazmış: Fsp psunun kralıdır en güvenebileceğiniz markalardan araştırabilirsiniz Devamı için tıklayın... Doğrudur hocam araştırdım ve onu alma kararına vardım sipariş verdim teşekkürler.