Neler Yeni

Çözüldü✓ Deepcool AG400 Montajı

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Öncelikle merhaba, İbrahim hocamın önerisiyle aldığım AG400 bugün elime ulaştı. Kutu içeriğini ekledim. İşlemcim AM4 soket. Hangi parçaları kullanmam gerekiyor? Garanti demir olanı kullanacağım galiba. Siyah parçadan 2 tane var birinin üstünde Intel 1700 diğerinin üstünde Intel 1200 yazıyor. Anlamadığım şey AMD apratı yok mu yani? Bi el atıverin.
@Ckribrahim @M.A.Y. @RevDeisDou @Kürşat Kütükçü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fotoğrafları ekleyemedim boyut çok diyor 😅

Öncelikle merhaba, İbrahim hocamın önerisiyle aldığım AG400 bugün elime ulaştı. Kutu içeriğini ekledim. İşlemcim AM4 soket. Hangi parçaları kullanmam gerekiyor? Garanti demir olanı kullanacağım galiba. Siyah parçadan 2 tane var birinin üstünde Intel 1700 diğerinin üstünde Intel 1200 yazıyor. Anlamadığım şey AMD apratı yok mu yani? Bi el atıverin.
@Ckribrahim @M.A.Y. @RevDeisDou @Kürşat Kütükçü
Şunları kullanıyorsun;
Screenshot_20230212-010620_YouTube.jpg

Kanka o demir parçanın delikleri anakartın deliklerine denk gelmiyor yalnız?
Önce o turuncu yükseltici ayakları anakartın şu plastiklerini söktükten sonra ortaya çıkan vida yuvalarına takıyorsun. Arkadan Anakartın plakasını tut düşmesin.

Sonra o metal braketi bu turuncu kısımlara hizalayıp uzun 4 adet vidayla kenarları fazla kastırmadan sık 4 tanesinide.
images (1).jpeg

Kanka o demir parçanın delikleri anakartın deliklerine denk gelmiyor yalnız?
Anladın mı dostum

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce o turuncu yükseltici ayakları anakartın şu plastiklerini söktükten sonra ortaya çıkan vida yuvalarına takıyorsun. Arkadan Anakartın plakasını tut düşmesin.

Sonra o metal braketi bu turuncu kısımlara hizalayıp uzun 4 adet vidayla kenarları fazla kastırmadan sık 4 tanesinide.
Alıntıyı görüntüle

Anladın mı dostum
Bir yandan yazdıklarını yapıyorum anladım da o demir parçayı soğutucunun ayaklarına takıyoruz değil mi?

Bir yandan yazdıklarını yapıyorum anladım da o demir parçayı soğutucunun ayaklarına takıyoruz değil mi?
Anlatarak zor olacak gibi.
Sen şu videoya bak, bu AK400 montajı.
Fakat AG400'ün ki de aynı.

Metal plakaya dikkat et. Demir uçları anakarta değdirme, onlar yukarı bakacak.
Heatsink'i zaten onların üstüne oturtuyorsun. Videoyu dikkatli izle.

Bu fotoğraftaki gibi olacak o çubuklar, yukarıya bakacak. Aşağı bakmayacak.
Screenshot_20230215-145802_YouTube.jpg

Son düzenleme:

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
Anakartın arkasında siyah plaka olması lazım onun ayaklarına anakartın ön tarafından turuncu başlıkları tak sonra metal plakayı vidala sonra soğutucuyu tak

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlatarak zor olacak gibi.
Sen şu videoya bak, bu AK400 montajı.
Fakat AG400'ün ki de aynı.

Metal plakaya dikkat et. Demir uçları anakarta değdirme, onlar yukarı bakacak.
Heatsink'i zaten onların üstüne oturtuyorsun. Videoyu dikkatli izle.

Bu fotoğraftaki gibi olacak o çubuklar, yukarıya bakacak. Aşağı bakmayacak.Alıntıyı görüntüle
Videoyu izleye izleye yaptım çoğu işi, bir mqcun sürüp fanı takmak kaldı. Sağolasın <3

Top Bottom