Deepcool AG400 vs Perfan 120

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
700
Dostlar f/p olarak hangisini önerirsiniz fiyatları da son 2 günde 170 tl kadar artmış neredeyse birbirlerine çok yakın 2 soğutucu arasında karar veremedim argb model alacağım muhtemelen ama performans daha ön planda olacak karar verirken. 214 XT model ile yola çıktım ancak bu ikisi sanırım performans olarak bu modelin ilerisinde

İşlemcim R5 5600X
Ekran kartım RTX 3070
Kasa: Asus tuf gaming gt301

İşlemciyi programlar ile oc yapacağımı düşünerek X model işlemciyi aldım monitörüm 1080p çünkü uzun ömürlü olması açısında ekran kartımı beslenebilecek en yükseği olarak tercih ettim

Dostlar f/p olarak hangisini önerirsiniz fiyatları da son 2 günde 170 TL kadar artmış neredeyse birbirlerine çok yakın 2 soğutucu arasında karar veremedim argb model alacağım muhtemelen ama performans daha ön planda olacak karar verirken. 214 XT model ile yola çıktım ancak bu ikisi sanırım performans olarak bu modelin ilerisinde

İşlemcim R5 5600X
Ekran kartım RTX 3070

İşlemciyi programlar ile oc yapacağımı düşünerek X model işlemciyi aldım monitörüm 1080p çünkü uzun ömürlü olması açısında ekran kartımı beslenebilecek en yükseği olarak tercih ettim
reis o sistemin hakkı 2k da ama uzun omürlü tabi 1080p

214xt/ag400/214xt hepsi performans olarak neredeyse aynı ışıksız istiyosan ag400 ışıklı olsun diyosan da 214xt bence , perfan 120h fazla zamlanmış

perfan 800 tl lik bir soğutucu değil ne ara o kadar pahalı oldu anlamadım... AG400 214-XT nin bir tık daha iyisi ama ARGB senin için önemli ise 214-XT zaten hepsi senin işini görür...

Dostlar f/p olarak hangisini önerirsiniz fiyatları da son 2 günde 170 TL kadar artmış neredeyse birbirlerine çok yakın 2 soğutucu arasında karar veremedim argb model alacağım muhtemelen ama performans daha ön planda olacak karar verirken. 214 XT model ile yola çıktım ancak bu ikisi sanırım performans olarak bu modelin ilerisinde

İşlemcim R5 5600X
Ekran kartım RTX 3070

Perfan-ı geçen ay 500 TL'ye almıştım :( 224 xt nin rakibi

Yani her şey argb sistemdeki hepsini kontrol edebiliyorum anakarta kadar fanı da kontrol edebilirsem daha iyi olacaktır fakat performans daha önemli aralarında max 1-2 derece oynayacaktır bu fanların o da performansa pek bir etki etmez diye düşünüyorum doğru mudur?

https://www.teknogenetik.com/id-coo...wm-120mm-intel-amd-islemci-sogutucu-pmu101160 şurada henüz fiyatı yükselmemiş sanırsam
TDP değerleri ve CFM değerleri olarak Ag400 daha üstün gibi performansa belirgin oranda yansır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok hakim olmamakla birlikte bu model benim söylediğim iki modelden daha düşük tdp ve cfm değerlerine sahip diye bundan vazgeçtim açıkçası performans farkı ne kadar olur bilemem düşük RPM değeri ile yüksek soğutma sağlayan fanlar daha sessiz olarak çalışacaktır galiba tercihimi böyle bir soğutucu yönünde yapacağım iki model arasından ag400e daha yakınım

Geri