Çözüldü✓ Deepcool assassin 4 alınır mı? (R5 7600x)

Beatific3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Merhaba, şuan hali hazırda sıvı soğutma kullanıyorum ama sorunlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. Yeni bir sistem toplamaya başladım bunda hava soğutma kullanmayı düşünüyorum assassin 4 almayı düşünüyorum, 7600x ile kullanacağım tavsiye edermisiniz?

Bircok hava sogutmanin o islemciyi sogutacagini sanmam, sogutanlarida zaten sivi sogutma fiyatinda

Argb portunda sorun var tüm kasayı mor yapıyorum, sıvı soğutmada ki msi logosu sarı yanıyor çıldırttı beni. Amazon.de üzerinden aldığım için garantisi de yok çok soğudum sıvı soğutmadan

Argb portunda sorun var tüm kasayı mor yapıyorum, sıvı soğutmada ki msi logosu sarı yanıyor çıldırttı beni. Amazon.de üzerinden aldığım için garantisi de yok çok soğudum sıvı soğutmadan
Teknoloji şans işi, ama rgb çalışıp sarı yanması garip. Türkiye de msi yetkili servislerine götürüp, işlem için fiyat bilgisi istemişsinizdir. Ne kadar ücret dediler?

Teknoloji şans işi, ama rgb çalışıp sarı yanması garip. Türkiye de msi yetkili servislerine götürüp, işlem için fiyat bilgisi istemişsinizdir. Ne kadar ücret dediler?
İstemedim msi servisi ile uğraşmak istemiyorum(garanti yok ise yüzüne bile bakmıyolar parasıyla bile destek vermiyolar) daha öncesinde am5 braketi istemiştim çok uğraştırdılar oysa ki am4 braket ile montajlayabileceğimi söylemeleri yeterliymiş bu kadar ilgisiz işbilmezler. Yeni sistemi toplayıp bunu satıp geçicem

İstemedim msi servisi ile uğraşmak istemiyorum(garanti yok ise yüzüne bile bakmıyolar parasıyla bile destek vermiyolar) daha öncesinde am5 braketi istemiştim çok uğraştırdılar oysa ki am4 braket ile montajlayabileceğimi söylemeleri yeterliymiş bu kadar ilgisiz işbilmezler. Yeni sistemi toplayıp bunu satıp geçicem
Ben 7600x için araştırıp, aşağıdaki ürünü aldım. Almak isterseniz link aşağıda.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-lt720-360mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44384

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Noctua Nh-D15, Fuma2 ve assassın 4 bu soğutucıların sıvı soğutmalardan aşağı kalır yanı yok fazlası var.

Noctua Nh-D15, Fuma2 ve assassın 4 bu soğutucıların sıvı soğutmalardan aşağı kalır yanı yok fazlası var.
7600x de üzmez diyosanız şimdi geçeceğim siparişi üstümde inanılmaz bir bıkkınlık var. Bunun öncesinde 5600 de arctic duo kullanıyordum şimdi msi 360r v2 kullanıyorum inanılmaz bi fark yok bence ama am5 e çok yabancıyım deepcool a daha da yabancıyım hocam

Assasin4 başka bi seviye alınır bence

7600x de üzmez diyosanız şimdi geçeceğim siparişi üstümde inanılmaz bir bıkkınlık var. Bunun öncesinde 5600 de arctic duo kullanıyordum şimdi msi 360r v2 kullanıyorum inanılmaz bi fark yok bence ama am5 e çok yabancıyım deepcool a daha da yabancıyım hocam
Dostum bak şimdi bu iş senin huyların ile alakalı.
Ben i5 10600k kullandım ve bu işlemciye;
-H150i capellix 360mm
-Mugen5 Rev.b
-Fuma2
Kullandım Şimdi 10600k yı rolentide 3 soğutucuda oyunlarda 55 60 derece geçmedi.
Tüm çekirdekleri 5.0Ghz yaptıgımda. Gene oyunlarda 60 65 derece geçmedi 3 soğutucuda aynı değerleri aldım.
Nerde farkettirdi işlemciyi stress testine soktugumda aralarında 10 derece filan farketti.
H150i capellix maks 80 derece tutarken Fuma2 ve Mugen5 Rev.b 69 72 arası tutuyordu.
Amd kanadında İşlemcilerde oc etsen bile İntel gibi 15 30 derece farkettirmiyor 2 platformu kullandıgım için söylüyorum bunu.
Sendeki Amd r5 7600x i bu saydıgım hangi soğutucuyu alırsan al oyunlarda akışına bırakıcam pc ile oc uv undervolt işleri ile ilgilenmicem dersen ne alırsan al yetecektir sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,310
Üyeler
186,463
Son üye
Recent
Geri