Çözüldü✓ Deepcool assassin 4 alınır mı? (R5 7600x)

İşlemciniz şu an elimizde mi?
Bütçe nedir?
Selamlar bütçe 3k idi. İşlemciyi 7600x alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 1080p fps oynuyorum yeni 280 hzveya 360 hz alıcam 2. şuanki monitörü yan monitör yapıcam. ilerde 2k veya 4k istersem şuanki ni satıp alırım. zaten 4070 de 2 k rahat oynatır. 4k biraz zorlar yeter oda. belki hiç almam :D
Valla benden geçti fps oyunları, 2k da hikayeli oyunlar oynucam. 4070 fhd de darboğaza girmiyor mu

Valla benden geçti fps oyunları, 2k da hikayeli oyunlar oynucam. 4070 fhd de darboğaza girmiyor mu
Rahat soğutur deepcool assassin 4 :)

4070 DE 2 K KARTI ZATEN. FHD HANİ 1080P DE GİRMİYOR İŞLEMCİYİ 7600 VE ÜSTÜ ALIRSAN. SORMUŞTUM ÇOĞU KİŞİ ÖYLE DEDİ 7600 DE OLMAZ DEDİLER BEN YİNEDE 7700 VEYA 7800X3D ALMAYA ÇALIŞICAM :d

ne kadar alıcaksın derken hocam, fiyatı mı sordunuz?

Corsair 5000d de kullanıcam donanımları ölçülerde sorun yok sanırım sığmazsa üzülürüm valla
Kasayı aldınız mı?

Rahat soğutur deepcool assassin 4 :)
İnşallah hocam keşke bütçe olsa aynı hafta topluyabilsem sonucu görebilsek keşke.. aylar sonra etiketleyeceğim hepinizi
4070 DE 2 K KARTI ZATEN. FHD HANİ 1080P DE GİRMİYOR İŞLEMCİYİ 7600 VE ÜSTÜ ALIRSAN. SORMUŞTUM ÇOĞU KİŞİ ÖYLE DEDİ 7600 DE OLMAZ DEDİLER BEN YİNEDE 7700 VEYA 7800X3D ALMAYA ÇALIŞICAM :d
İyiymis dostum 7800x3d koyup 2kda açsan uçar bence baya
Kasayı aldınız mı?
Corsair 5000d
Msi b650 tomahawk wifi
Deepcool assassin 4
Şuanda elimdekiler bunlar eski sistemi satıp 7600x,msi a1000g ve gskill ram eklemeyi düşünüyorum

İnşallah hocam keşke bütçe olsa aynı hafta topluyabilsem sonucu görebilsek keşke.. aylar sonra etiketleyeceğim hepinizi

Corsair 5000d
Msi b650 tomahawk wifi
Deepcool assassin 4
Şuanda elimdekiler bunlar eski sistemi satıp 7600x,msi a1000g ve gskill ram eklemeyi düşünüyorum
MSI a o kadar kızıp gidip MSI PSU almak mı 😂

Etiketlicem hocam ancak sistemi bitirmem çok uzun sürebilir malum hersey çok pahalı.. şimdi anakartı kasayı soğutucuyu aldım köşede beklicek bir süre. Sistemi kurduğum gün etiketlicem

Umarım üzmez hocam
Üzmez dostum. Hava akışı için üstüne de ne kadar destekliyor ise 2 3 tane fan ilave edebilirsiniz.

Corsair 5000d
Msi b650 tomahawk wifi
Deepcool assassin 4
BU VİDEODA GARİP BİR ŞEKİLDE ASSASİNG 3 MODELİ 4 DEN DAHA İYİ SOĞUTTUĞU ÇIKMIŞ NE KADAR DOĞRU ÖLÇMÜŞ BİLMİYORUM AMA.

MSI a o kadar kızıp gidip MSI PSU almak mı 😂
Servisine çok kızıyorum msi fiyat performans güzel aslında😁

BU VİDEODA GARİP BİR ŞEKİLDE ASSASİNG 3 MODELİ 4 DEN DAHA İYİ SOĞUTTUĞU ÇIKMIŞ NE KADAR DOĞRU ÖLÇMÜŞ BİLMİYORUM AMA.
Assassin 3 pek güzel gözükmüyor ama ya, bundan öncede ak620 ve ak400 digital e bakmistim baya iyi duruyor

Son düzenleme:
Servisine çok kızıyorum msi fiyat performans güzel aslında😁

Assassin 3 pek güzel gözükmüyor ama ya, bundan öncede ak620 ve ak400 digital e bakmistim baya iyi duruyor
AK620 DE GÜZEL DURUYOR :d NEYSE SİPARİŞ VERDİYSEN GELSİN BİR BAKARSIN YETERLİ OLUR İNŞ DEĞİŞMEK ZORUNDA KALMAZSIN

AK620 DE GÜZEL DURUYOR :d NEYSE SİPARİŞ VERDİYSEN GELSİN BİR BAKARSIN YETERLİ OLUR İNŞ DEĞİŞMEK ZORUNDA KALMAZSIN
Sağol dostum umarım daha güzelleri sizin olur

Merhaba, şuan hali hazırda sıvı soğutma kullanıyorum ama sorunlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. Yeni bir sistem toplamaya başladım bunda hava soğutma kullanmayı düşünüyorum assassin 4 almayı düşünüyorum, 7600x ile kullanacağım tavsiye edermisiniz?
MSI sıvı soğutma alırsan öyle olur zaten çek bir lt veya ls artic felan keyfine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,543
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri