Çözüldü✓ Deepcool assassin 4 alınır mı? (R5 7600x)

Alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende alacagım aynı sogutucuyu. Şuan 5600 kullanıyorum seneye nasipse 7800x3d düşünüyorum.

Dostum bak şimdi bu iş senin huyların ile alakalı.
Ben i5 10600k kullandım ve bu işlemciye;
-H150i capellix 360mm
-Mugen5 Rev.b
-Fuma2
Kullandım Şimdi 10600k yı rolentide 3 soğutucuda oyunlarda 55 60 derece geçmedi.
Tüm çekirdekleri 5.0Ghz yaptıgımda. Gene oyunlarda 60 65 derece geçmedi 3 soğutucuda aynı değerleri aldım.
Nerde farkettirdi işlemciyi stress testine soktugumda aralarında 10 derece filan farketti.
H150i capellix maks 80 derece tutarken Fuma2 ve Mugen5 Rev.b 69 72 arası tutuyordu.
Amd kanadında İşlemcilerde oc etsen bile İntel gibi 15 30 derece farkettirmiyor 2 platformu kullandıgım için söylüyorum bunu.
Sendeki Amd r5 7600x i bu saydıgım hangi soğutucuyu alırsan al oyunlarda akışına bırakıcam pc ile oc uv undervolt işleri ile ilgilenmicem dersen ne alırsan al yetecektir sana.
Yazılımsal olarak hiçbir işlem yapmıcam hocam, oc undervolt cart curt hiç ellemicem. O zaman geçiyorum siparişi 70 derecelerde falan çalışsa üzmez beni sanırım

Alınır.

Bende alacagım aynı sogutucuyu. Şuan 5600 kullanıyorum seneye nasipse 7800x3d düşünüyorum.
İyi cesaret valla ben 7600x de bile çok arada kaldım üstteki arkadaş ikna etti

Yazılımsal olarak hiçbir işlem yapmıcam hocam, oc undervolt cart curt hiç ellemicem. O zaman geçiyorum siparişi 70 derecelerde falan çalışsa üzmez beni sanırım
Daha serin çalıştırır yormaz sistemi birde ne kadar alıcaksın ki.

ne kadar alıcaksın derken hocam, fiyatı mı sordunuz?

Corsair 5000d de kullanıcam donanımları ölçülerde sorun yok sanırım sığmazsa üzülürüm valla

İyi cesaret valla ben 7600x de bile çok arada kaldım üstteki arkadaş ikna etti
75-80 Derece çalıştırsın yeterli. BF2042 oynuyorum. 5600' yüzde 100 kullanıyoru 7800X3D nasıl olur bilemem.

bizide etiketle o soğutucu merak ediyorum bende
Etiketlicem hocam ancak sistemi bitirmem çok uzun sürebilir malum hersey çok pahalı.. şimdi anakartı kasayı soğutucuyu aldım köşede beklicek bir süre. Sistemi kurduğum gün etiketlicem
O hava soğutucu tüm 240mm'lerden daha iyi :F

Tüm demeyeyimde çoğu diyim :)
Umarım üzmez hocam

Etiketlicem hocam ancak sistemi bitirmem çok uzun sürebilir malum hersey çok pahalı.. şimdi anakartı kasayı soğutucuyu aldım köşede beklicek bir süre. Sistemi kurduğum gün etiketlicem

Umarım üzmez hocam
anladım. bende 7700 ile veya 7800x3d ile sistem dizicem yakın zamanda 4070 ile beraber. 7800x3d de sıvı şart sanırımda 7700 de hava yeterli olur. 7600x sonunda x olanlar sıkıntılı ya çok ısınıyor.

anladım. bende 7700 ile veya 7800x3d ile sistem dizicem yakın zamanda 4070 ile beraber. 7800x3d de sıvı şart sanırımda 7700 de hava yeterli olur. 7600x sonunda x olanlar sıkıntılı ya çok ısınıyor.
Valla öyle tdp değeri çok yüksek, bende rog 3090 takmayı planlıyorum 24gb vram çok heyecanlandırıyor beni😁 monitörü de satıp msi g274qpf qd alıcam minik bir darboğazla devam ederim sanırım.

Valla öyle tdp değeri çok yüksek, bende rog 3090 takmayı planlıyorum 24gb vram çok heyecanlandırıyor beni😁 monitörü de satıp msi g274qpf qd alıcam minik bir darboğazla devam ederim sanırım.
ben 1080p fps oynuyorum yeni 280 hzveya 360 hz alıcam 2. şuanki monitörü yan monitör yapıcam. ilerde 2k veya 4k istersem şuanki ni satıp alırım. zaten 4070 de 2 k rahat oynatır. 4k biraz zorlar yeter oda. belki hiç almam :D

İşlemciniz şu an elimizde mi?
Bütçe nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri