iade et bence yeni kasa alarkadaşlar bu kasayı sıfır aldım egzon fan dahil diğer fanlar son hızda çok gürültülü çalışıyor. ALLAH rızası için bana yardım edin aşırı ses var ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
güncellllll
kontrolcu al kanka o zaman fanlar argb iseiade süresi geçti. Kasa çok güzel ama fanlar aşırı hızlı çalışıyor. gürültü oluyor
Hızlı çalışması güzel kaç RPMiade süresi geçti. Kasa çok güzel ama fanlar aşırı hızlı çalışıyor. gürültü oluyor
Yok onlar sessiz sıkıntı yokEkran kartı veya işlemcinin fan sesi olabilirmi bende CG540 modeli var kasanın fanları gayet sessiz
Gürültü çok var kurban olayım nesi güzel.Hızlı çalışması güzel kaç RPM
Anakarta taktım pinleri acaba ondan mı bu kadar hızlı ve sessli çalışıyor acaba ?Ekran kartı veya işlemcinin fan sesi olabilirmi bende CG540 modeli var kasanın fanları gayet sessiz
Aynı sorun bende de vardı MSI Afterburner dan hallettimarkadaşlar bu kasayı sıfır aldım egzon fan dahil diğer fanlar son hızda çok gürültülü çalışıyor. ALLAH rızası için bana yardım edin aşırı ses var ya.
güncellllll
Her yolu denedim. Fanlar kontrol edilemiyor sinirlendim söktüm. 12 cmlik sessiz kontrol edilebilir fan tavsiye eder misinizBios a girip bakarmısın
Lanet olası kasanın fanlari kontrol edilemiyor sıkıntı ordakanka MSI afterburner indir
oradan fan hızlarını ayarlayabilirsin
Aynı sorun bende de vardı MSI Afterburner dan hallettim
Kasa modelin nedir kankakanka MSI afterburner indir
oradan fan hızlarını ayarlayabilirsin
Aynı sorun bende de vardı MSI Afterburner dan hallettim