Neler Yeni

DeepCool CG540 Kasayı İade Etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
Merhaba. Ben bu kasayı sipariş ettim.

Fakat kasa Mesh kasa değilmiş. Montajı yapılan bir ürün mü oluyor bu kasa?

İade Şartlarında "cayma haklarını kullanamayacağı sabittir;" kısmında:

"Montajı yapılan tüm bilgisayar parçaları, bilgisayar sarf malzemeleri, kırtasiye sarf malzemeleri ve benzeri ürünler (ekran kartı, anakart, kartuş, toner gibi),"
böyle diyor.

Kasayı iade edebilirsem etmeli miyim sizce? Kasanın hava akışı nasıldır; sıcak mı kalıyor?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano

"Montajı yapılan tüm bilgisayar parçaları, bilgisayar sarf malzemeleri, kırtasiye sarf malzemeleri ve benzeri ürünler (ekran kartı, anakart, kartuş, toner gibi),"
böyle diyor.

Kasayı iade edebilirsem etmeli miyim sizce? Kasanın hava akışı nasıldır; sıcak mı kalıyor?
sadece kasa olarak aldıysanız, açmadan iade edebilirsiniz. ben de bu kasayı çok araştırdım. mesh olmadığını öğrenince almadım. fakat kasa hakkında güzel değerlendirmeler var. hava akışı iyi deniliyor. ama bilemedim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@dr.luciano , Merhaba.

Kasa henüz kargodan teslim edilmedi. Kargodan gelmeden Sinerji'yi arasam iade alırlar mı acaba?

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano
@dr.luciano, kasa henüz kargodan teslim edilmedi. Kargodan gelmeden Sinerji'yi arasam iade alırlar mı acaba?
eğer kargoya verilmediyse, arayıp iptal edebilirsiniz diye düşünüyorum. hesabınızda sipariş iptal seçeneği yok mu ?(daha önce sinerji'den bir şey almadığım için bilemiyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
eğer kargoya verilmediyse, arayıp iptal edebilirsiniz diye düşünüyorum. hesabınızda sipariş iptal seçeneği yok mu ?(daha önce sinerji'den bir şey almadığım için bilemiyorum)

İade seçeneği gözükmüyor. "Sipariş Hazırlanıyor" şeklinde gözüküyor. Dediğiniz gibi kargoyu açmadan iade edebiliyorsam; ürün, montajlı ürün sayılmıyor o zaman.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Dr Luciano
İade seçeneği gözükmüyor. "Sipariş Hazırlanıyor" şeklinde gözüküyor. Dediğiniz gibi kargoyu açmadan iade edebiliyorsam; ürün, montajlı ürün sayılmıyor o zaman.
kargoya verilmeden firmayı arayıp iptal talebini iletirsen daha iyi olur. diğer taraftan kargo geldikten sonra açmadan iade talebi oluşturup iade edebilirsiniz. montajlı ürün kategorisine girmez. sadece zaman kaybınız olur. en mantıklısı sabah firmayı arayıp siparişinizi iptal etmek istediğinizi belirtmek...

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
kargoya verilmeden firmayı arayıp iptal talebini iletirsen daha iyi olur. diğer taraftan kargo geldikten sonra açmadan iade talebi oluşturup iade edebilirsiniz. montajlı ürün kategorisine girmez. sadece zaman kaybınız olur. en mantıklısı sabah firmayı arayıp siparişinizi iptal etmek istediğinizi belirtmek...
Tamamdır. Öyle yapayım. İlginize teşekkür ederim.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Tamamdır. Öyle yapayım. İlginize teşekkür ederim.
Sinerjiden aldığım ürün kargoya verilmişti ve kargoda iken iadenin mümkün olmadığını, ürün geldikten sonra açmadan geri göndermem gerektiğini söylemişlerdi. Ürün geldikten sonra videolu bir şekilde tekrardan iadeye gönderip ücretimi aldım. Videoya çekerseniz iyi olur çünkü bazı arkadaşlar açmadıkları ürünün açıldığı için iade taleplerinin reddedildiğini söylediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
Sinerjiden aldığım ürün kargoya verilmişti ve kargoda iken iadenin mümkün olmadığını, ürün geldikten sonra açmadan geri göndermem gerektiğini söylemişlerdi. Ürün geldikten sonra videolu bir şekilde tekrardan iadeye gönderip ücretimi aldım. Videoya çekerseniz iyi olur çünkü bazı arkadaşlar açmadıkları ürünün açıldığı için iade taleplerinin reddedildiğini söylediler.
Peki bu video çekimini kargocu ürünü teslim ederken mi yapmalıyım yoksa teslimden sonra kutunun açılmadığına dair video çekimi yapsam olur mu?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Peki bu video çekimini kargocu ürünü teslim ederken mi yapmalıyım yoksa teslimden sonra kutunun açılmadığına dair video çekimi yapsam olur mu?
Hiç paketin bandını sökmeden kargoya teslim et ve ederken videoya çekmen daha iyi olur. Ya da iadeye verdikten sonra kargocu takip numarasını çekmen için sana etiket gösterdiği zaman kutunun hiç açılmadığını göstermek için hem barkodu kaydet hem de ürünün hiç açılmadığını göster.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
@dr.luciano , Merhaba.

Kasa henüz kargodan teslim edilmedi. Kargodan gelmeden Sinerji'yi arasam iade alırlar mı acaba?
Sinerjiden soğutucu almıştım. Mailden kontrol ederken bir mesaj görmüştüm ürünü almadan direkt kargocuya söyleyerek iade edebilirsiniz yazıyordu istersen kontrol edebilirsin. Kargocuya iade edilebilir olduğunu söylersen iade edilebilir sanırım ben iade etmediğim için tam bilmiyorum.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Yusuf

böyle diyor.

mesh anlayışı bir tuhaf memleketimizde. arkadaşlar mesh demek sadece delik delik demek değildir. kare karede olabilir, şekilli şukulluda olabilir, artı şeklindede olabilir. mesh kasa demek belli bir desene sahip boydan boya hava akışı bol ve açık olan kasalar tipleridir. yani bu kasanın hava akışıda meshten çok bir farkı yok.

Top Bottom