Neler Yeni

DeepCool CG540 Kasayı İade Etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
Sinerjiden soğutucu almıştım. Mailden kontrol ederken bir mesaj görmüştüm ürünü almadan direkt kargocuya söyleyerek iade edebilirsiniz yazıyordu istersen kontrol edebilirsin. Kargocuya iade edilebilir olduğunu söylersen iade edilebilir sanırım ben iade etmediğim için tam bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Yarın sabah firmaya telefon edip sormak niyetindeyim.
mesh anlayışı bir tuhaf memleketimizde. arkadaşlar mesh demek sadece delik delik demek değildir. kare karede olabilir, şekilli şukulluda olabilir, artı şeklindede olabilir. mesh kasa demek belli bir desene sahip boydan boya hava akışı bol ve açık olan kasalar tipleridir. yani bu kasanın hava akışıda meshten çok bir farkı yok.
Ben donanım işinden pek anlamıyorum. Hazır sistemleri takip ederken, bu konuda tavsiye veren bazı kişilerin "Sistemdeki Kasa Mesh değil. Kasayı değiştir Mesh kasa yap." tavsiyelerini okuyunca; aklıma, Mesh kasa iyidir diye yerleşti. Kasayı iade etmesem de olur diyorsunuz yani?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Teşekkür ederim. Yarın sabah firmaya telefon edip sormak niyetindeyim.

Ben donanım işinden pek anlamıyorum. Hazır sistemleri takip ederken, bu konuda tavsiye veren bazı kişilerin "Sistemdeki Kasa Mesh değil. Kasayı değiştir Mesh kasa yap." tavsiyelerini okuyunca; aklıma, Mesh kasa iyidir diye yerleşti. Kasayı iade etmesem de olur diyorsunuz yani?
önü tam anlamıyla plastik cam metal zart zurtla kapalı olmayan tüm kasaları alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. önünde artı şekilde hava akış deseni olabilir bu hava akışına engel değildir. önü boydan boya temperli camla kapalı ama yanlardan ufak ufak hava delikleri olan kasa mesela havayı tam çekemez. fark bu iki kıyasta çıkıyor.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
Sinerjiden aldığım ürün kargoya verilmişti ve kargoda iken iadenin mümkün olmadığını, ürün geldikten sonra açmadan geri göndermem gerektiğini söylemişlerdi. Ürün geldikten sonra videolu bir şekilde tekrardan iadeye gönderip ücretimi aldım. Videoya çekerseniz iyi olur çünkü bazı arkadaşlar açmadıkları ürünün açıldığı için iade taleplerinin reddedildiğini söylediler.
Böyle durum varsa kapıda ürünü almayıp geri döndürebilir. Bu daha garanti bence. Bana kargoda iptal yok deseler (ki bu olması gereken bir şey ) ben ürünü teslim almam. Kırık çıkık varsa da kargo firmasıyla uğraşsın. Zorla mı verecek bana. Ürün kargoda zarar görmüş olabilir ve sen açmadığın halde kırık ürünü iade edersen bu sefer başka sorun cikartirlar bunları yapanlar 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Taylan Sözmen
Kasa siparişini az önce iptal ettim. İptal talebim işleme alınmış. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,223
Üyeler
160,994
Son üye
ihsan asım
Top Bottom