Çözüldü✓ Deepcool ch510 mesh digital

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
sinerjiden aldığım deepcool ch510 un kurulumunu yeni yaptım fakat kasanın üzerindeki lcd ekrana görüntü gelmiyor driver linki vs bilen atabilirmi

sinerjiden aldığım deepcool ch510 un kurulumunu yeni yaptım fakat kasanın üzerindeki lcd ekrana görüntü gelmiyor driver linki vs bilen atabilirmi

En altta kurulum zip var o olması gerek ;

Hocam selamlar, ben de bu kasadan aldım sinerjiden ama ön paneli çalıştıramadım bir türlü. Siz çalıştırabildiniz mi acaba?

Hocam selamlar, ben de bu kasadan aldım sinerjiden ama ön paneli çalıştıramadım bir türlü. Siz çalıştırabildiniz mi acaba?
evet arkadaşın attığı linkte en alttaki zipi indirip kur oluyor

arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım linke tıklayınca doğrulama kodu istiyor zip halini maile atabilecek kimse var mı ?

Bende istemedi neden acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı tarayıcıdan aç

Winrar kurulu mu sende

Pc müsait değil şuan

driver dosyası gerekiyor bende aynı sorunla karşılaştım ve çözdüm istersen link verebilirim direkt indirip kurunca çalışıyor
Hocam selamlar biliyorum konu eskidi ama ben de bu kasadan aldım ve lcd ekran görünmüyor, link halen varsa bana gönderir misin ben de kurabileyim, internette arattım ama bulamadım maalesef, kendi sitesinde de "Please enter verification code." uyarısı alıyorum..
Teşekkürler şimdiden

Hocam selamlar biliyorum konu eskidi ama ben de bu kasadan aldım ve lcd ekran görünmüyor, link halen varsa bana gönderir misin ben de kurabileyim, internette arattım ama bulamadım maalesef, kendi sitesinde de "Please enter verification code." uyarısı alıyorum..
Teşekkürler şimdiden
Klasöre ayıklayıp aç dosyayı

Geri