sinerjiden aldığım deepcool ch510 un kurulumunu yeni yaptım fakat kasanın üzerindeki lcd ekrana görüntü gelmiyor driver linki vs bilen atabilirmi
Hocam selamlar, ben de bu kasadan aldım sinerjiden ama ön paneli çalıştıramadım bir türlü. Siz çalıştırabildiniz mi acaba?sinerjiden aldığım deepcool ch510 un kurulumunu yeni yaptım fakat kasanın üzerindeki lcd ekrana görüntü gelmiyor driver linki vs bilen atabilirmi
Please enter verification code. bu yazı çıkıyor sende rar dosyası mevcut mu ?Bende istemedi neden acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı tarayıcıdan aç
winrar kurulu dosyası varsa yollar mısın?Winrar kurulu mu sende
driver dosyası gerekiyor bende aynı sorunla karşılaştım ve çözdüm istersen link verebilirim direkt indirip kurunca çalışıyorHocam selamlar, ben de bu kasadan aldım sinerjiden ama ön paneli çalıştıramadım bir türlü. Siz çalıştırabildiniz mi acaba?
Hocam selamlar biliyorum konu eskidi ama ben de bu kasadan aldım ve lcd ekran görünmüyor, link halen varsa bana gönderir misin ben de kurabileyim, internette arattım ama bulamadım maalesef, kendi sitesinde de "Please enter verification code." uyarısı alıyorum..driver dosyası gerekiyor bende aynı sorunla karşılaştım ve çözdüm istersen link verebilirim direkt indirip kurunca çalışıyor
Klasöre ayıklayıp aç dosyayıHocam selamlar biliyorum konu eskidi ama ben de bu kasadan aldım ve lcd ekran görünmüyor, link halen varsa bana gönderir misin ben de kurabileyim, internette arattım ama bulamadım maalesef, kendi sitesinde de "Please enter verification code." uyarısı alıyorum..
Teşekkürler şimdiden