rmn 850x güzel bir psu lakin DeepCool sunduğu 850w gayet iyi deniyor herhangi bir problemi yok ona vereceğiniz parayı başka yere kaydırın bence.sizce psu yu değiştirmek mantıklı olurmu ? yerine corsair in rm850 x ini alayım diyorum ?
ayrıca o psu bence para vermeyin benim önerim ve aldığım 4070 super ve 7600x kullanacağım msi a850g de alabilirsiniz sağlam psu ve fiyatı şuan vatanda 5300.sizce psu yu değiştirmek mantıklı olurmu ? yerine corsair in rm850 x ini alayım diyorum ?
Ama almayın yeni psu.sizce psu yu değiştirmek mantıklı olurmu ? yerine corsair in rm850 x ini alayım diyorum ?
Kötü ? Bu paraya PCI gen 5 high power var hemde 1k daha ucuz.
İçindeki psu gayet iyi nie değişip fanteziye giriyonuzsizce psu yu değiştirmek mantıklı olurmu ? yerine corsair in rm850 x ini alayım diyorum ?
n 850x güzel bir psu lakin DeepCool sunduğu 850w gayet iyi deniyor herhangi b
corsair de 5100 tl hangisi avantaj olur almak isteyene
tierlist de adını göremediğim için. ayrıca morpheus alırım belki diyerekten psu da bakıyorumKötü ? Bu paraya PCI gen 5 high power var hemde 1k daha ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçindeki psu gayet iyi nie değişip fanteziye giriyonuz
bu moırpheus un fantazisi 3 yöne kasa koymak mı ? lcd fanmı ? başka + sı varmı acaba ch560 a göre.Kötü ? Bu paraya PCI gen 5 high power var hemde 1k daha ucuz.
İçindeki psu gayet iyi nie değişip fanteziye giriyonuz
hocam corsair almazdım eski bir psu yeni nesil değil msi a850g gayet sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır.corsair de 5100 tl hangisi avantaj olur almak isteyene
tierlist de adını göremediğim için. ayrıca morpheus alırım belki diyerekten psu da bakıyorum
bu moırpheus un fantazisi 3 yöne kasa koymak mı ? lcd fanmı ? başka + sı varmı acaba ch560 a göre.
Knk sistemin ne senin morpheus aliosun boşuna 6.5k para nie veresincorsair de 5100 tl hangisi avantaj olur almak isteyene
tierlist de adını göremediğim için. ayrıca morpheus alırım belki diyerekten psu da bakıyorum
bu moırpheus un fantazisi 3 yöne kasa koymak mı ? lcd fanmı ? başka + sı varmı acaba ch560 a göre.
ben 0 dan fantazi sistem kurcam yavas yavas ortada anakart bile yok 8 k bütçe ddr5 anakart önersene ffjahkhawfoıhawopKnk sistemin ne senin morpheus aliosun boşuna 6.5k para nie veresin
Yeni chipseti bekle öyle al indirim olur eski nesilde çıkıncaben 0 dan fantazi sistem kurcam yavas yavas ortada anakart bile yok 8 k bütçe ddr5 anakart önersene ffjahkhawfoıhawop
yeni çipset den kastın nedirYeni chipseti bekle öyle al indirim olur eski nesilde çıkınca
B850 x870 çıkacak ya onlar çıkınca al 9.nesil ryzen geliyoryeni çipset den kastın nedir
tamam hocam eyvallah anakart ve işlemci beklesin o zamanB850 x870 çıkacak ya onlar çıkınca al 9.nesil ryzen geliyor
şu ramler iyi mi hocamB850 x870 çıkacak ya onlar çıkınca al 9.nesil ryzen geliyor
bana ucuz geldiMesaj otomatik birleştirildi:
şu ramler iyi mi hocam