Hocam ama çok yukarda kalıyor gibiDoğru
Fotoğraf da boşluğu çektimDoğru
tamamı ızgarada sorun yokHocam ama çok yukarda kalıyor gibi
Tamamdır hocam teşekkürlertamamı ızgarada sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
140mm fanlar için o boşluk
rica ederimTamamdır hocam teşekkürler
hocam kolay gelsin bişey sorucaktım bende de aynı kasadan var da ne sıkılıkla temizledin biliyorum o evin durumuna göre toz değişir ama öğrenmek istedimTemizlemek için çıkardım şuan taktım ama doğru mu bilmiyorum fotoğrafta arka taraftan çektiğim var sanki fan biraz üstte kalıyor ya da doğru mudur
Attığın fotoğrafa göre doğru duruyor. Ben de farklı marka kasa var vida hizası daha farklı ama sendeki gibi tam ızgaraya bakıyor.Temizlemek için çıkardım şuan taktım ama doğru mu bilmiyorum fotoğrafta arka taraftan çektiğim var sanki fan biraz üstte kalıyor ya da doğru mudur
hocam gerek olmasa da çok ayda 1 kere falan temizliyorum tozlu durunca dayanamıyorumhocam kolay gelsin bişey sorucaktım bende de aynı kasadan var da ne sıkılıkla temizledin biliyorum o evin durumuna göre toz değişir ama öğrenmek istedim
fanı attığım görselden az bişey aşağı kaydırdım ortalama çalıştım çünkü çok üstte duruyordu fotoğraf atarımAttığın fotoğrafa göre doğru duruyor. Ben de farklı marka kasa var vida hizası daha farklı ama sendeki gibi tam ızgaraya bakıyor.
hocam az bişey aşağı kaydırıp taktımrica ederim
İyi duruyor bence. Ben de tüm vidalar en alta gelecek şekilde vidalanmış.hocam gerek olmasa da çok ayda 1 kere falan temizliyorum tozlu durunca dayanamıyorum
fanı attığım görselden az bişey aşağı kaydırdım ortalama çalıştım çünkü çok üstte duruyordu fotoğraf atarım
hocam az bişey aşağı kaydırıp taktım
Şu şekilde taktım sorun olmaz dimi