O öyle değil şans işi herkes de bozulmuyor bazıları 2 3 yıl kullanıyorbence bu fiyata mekanik yerine mebran alman daha iyi olur bu fiyata satılan mekanikler 2 3 hafta arasında tuşlarda problem yaratıyor
300 TL'ye gamenote mekanik aldım 1.5 ay önce. Şu an bir problemi yok.bence bu fiyata mekanik yerine mebran alman daha iyi olur bu fiyata satılan mekanikler 2 3 hafta arasında tuşlarda problem yaratıyor
aynen öyle ben gamepower saber aldım 2 yıldır bozulmadı sıkıldım bundan diye redragon k568r aldım 25 günde d tuşu bozuldu şuan kutusunda bekliyo garantiye yollıcam da nasıl yollıyacağımı bilmiyorumO öyle değil şans işi herkes de bozulmuyor bazıları 2 3 yıl kullanıyor
ben de gamepower ogre aldım 1.5 ay sonra bozuldu awsdaynen öyle ben gamepower saber aldım 2 yıldır bozulmadı sıkıldım bundan diye redragon k568r aldım 25 günde d tuşu bozuldu şuan kutusunda bekliyo garantiye yollıcam da nasıl yollıyacağımı bilmiyorum
şans işi benle beraber 2 arkadaşım saber 1 arkadaşım da ogre almıştı 2 sene önce hiç bir sorun yaşamadık bizben de gamepower ogre aldım 1.5 ay sonra bozuldu awsd