DeepCool'un 3 adet soğutucusu var. En iyisi LT, 2. LS ve 3. LE. Pompa radyatör olarak LE en düşük model. Fiyatına göre aslında kötü değil ama LS520 almanız daha iyi olur. Eğer RGB gerek yok diyorsanız LT520 de alabilirsiniz.arkadaşlar aralarındaki fark nedir kasam deepcool cc560 bana lee500 yerine 520 önerildi hangisini alim fanalarım mavi olduğu için le500 daha güzel gözükür gibi
işlemcim zaten 5600x silikon kalitesi iyi güzel oc performansı yakalamak istiyorum le520 ile mümkünse fazlada masraf etmek istemiyorum kule fan kullanmak istemiyorum kasanın ışıkları tek renk mavi lee500 ile 520 arasında fark yok sa oc yapılırsa le500 alamk isterim tabi hangisi daha serin tutar diyorsanız onu alayım alternatif var ise led dir rgb dir gerek yokDeepCool'un 3 adet soğutucusu var. En iyisi LT, 2. LS ve 3. LE. Pompa radyatör olarak LE en düşük model. Fiyatına göre aslında kötü değil ama LS520 almanız daha iyi olur. Eğer RGB gerek yok diyorsanız LT520 de alabilirsiniz.
3bin tl miş eğer tatmin etmez diyorsanız https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...e7DTgMoG_5M_LP2HP8YU6JlDh0gAfnugaAnsqEALw_wcB bunu alıcam en ucuzu bu galibaLe520 tatmin etmez çoğu kule tipi ile aynı performansı veriyor ls520 yada ls520 se alsan rahat yeter
çok teşekkür ederim bunu alacağım son bir sorum olacak render alırken bir süre sonra sıvı ısındığı için hız kısıyormuş işlemci olurmu bu soğutucudaLE serisinden daha iyi kule tipleri var. Sen en iyisi bunu al https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...sogutucu-p-44383?utm_campaign=akakce&v=1.74.3.
Ben üstündekini silip MX4 sürmüştüm. Sıvı soğutmalarda su geç ısınır geç soğur. 7950X sistemde LT720 kullanıyorum 5 6 saat renderda aynı tempoda çalışıyor bir sorun olmuyor.çok teşekkür ederim bunu alacağım son bir sorum olacak render alırken bir süre sonra sıvı ısındığı için hız kısıyormuş işlemci olurmu bu soğutucuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha demin incelemesini izliyordum da üstünde termal macun var bende thermal grizzy krynaut var üstündekini mi kullanıyım yada silip krynaut mu kullanayım
oh iyi çok rahatladım sırf bu sebepten kule fan alıcaktım dünki gördüğüm bi konu aklıma çok talımıştıBen üstündekini silip MX4 sürmüştüm. Sıvı soğutmalarda su geç ısınır geç soğur. 7950X sistemde LT720 kullanıyorum 5 6 saat renderda aynı tempoda çalışıyor bir sorun olmuyor.
Bu sıvı ısınma olayı 120MM radyatörlerde oluyor. Radyatör aşırı ısındığı için sıvı da ısınıyor. Bu modellerde öyle bir şey olmaz.oh iyi çok rahatladım sırf bu sebepten kule fan alıcaktım dünki gördüğüm bi konu aklıma çok talımıştı
Kaç derecede çalışıyorBen üstündekini silip MX4 sürmüştüm. Sıvı soğutmalarda su geç ısınır geç soğur. 7950X sistemde LT720 kullanıyorum 5 6 saat renderda aynı tempoda çalışıyor bir sorun olmuyor.
Normal stok halinde 90 derece de CB R23 Çoklu Testinde 34 35 civarı puan verdi. PBO ve Curve Optimizer ile 38k'ya çıkardım. Üstüne 75 dereceye sabitledim işlemciyi şuan 38-39K puan veriyor 75 derece sabit.Kaç derecede çalışıyor
hocam çok merak ettim curve optimizer tam olarak nedir ne işe yarıyor kiNormal stok halinde 90 derece de CB R23 Çoklu Testinde 34 35 civarı puan verdi. PBO ve Curve Optimizer ile 38k'ya çıkardım. Üstüne 75 dereceye sabitledim işlemciyi şuan 38-39K puan veriyor 75 derece sabit.