❌İndirim Bitti! Deepcool Le520 240mm ARGB Sıvı Soğutucu : 1999 TL

7500f ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Pompa devri ve fanların kalitesi bu fiyat bandında iyi.

13600KF ile kullanıyordum 1 sene öncesinde, td500 kasa ile kullanıyordum ve argb olduğu için diğer tüm rgblerle senkron çalıştırmıştım. 65 derecenin üstünü görmedim. Fiyatı önceden de uygundu hala uygun, fiyatına göre verdiği performans çok çok iyi denilebilecek bir ürün.

Soğutucuyu şuan 9800x3d ile deneme şansım oldu sadece csde denedim oyun içi max 60 derece boşta 45 derece. Fakat termal macun idarelik bir şey thermal grizzyden aldığım fazla katı çıktı ve onu süremedim elimdeki dandik rampage termali sürüp test ettim.

Ses düzeyi nasıl hocalarım.

beyler bu sıvı soğutucuyu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum cpu-z üzerinden stress testi yaptığımda 78-80 derece arasında oluyor max. bazen oyunlarda ara sahnelerde anlık 80 82 olduğu oluyor fan açmasından hemen anlıyorum bu değerler normal mi sizce

beyler bu sıvı soğutucuyu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum cpu-z üzerinden stress testi yaptığımda 78-80 derece arasında oluyor max. bazen oyunlarda ara sahnelerde anlık 80 82 olduğu oluyor fan açmasından hemen anlıyorum bu değerler normal mi sizce
İşlemcin ne

şekil olsun güzel dursun diye aldım derseniz okey ama 7500f zaten ısınacak güçte bir işlemci değil ki. 12 ay adana sıcağından kullanılmayacaksa ortalama bir hava soğutucu hiç sıkıntı çıkarmadan soğutur 7500f'i..

şekil olsun güzel dursun diye aldım derseniz okey ama 7500f zaten ısınacak güçte bir işlemci değil ki. 12 ay adana sıcağından kullanılmayacaksa ortalama bir hava soğutucu hiç sıkıntı çıkarmadan soğutur 7500f'i..

Fena sıvı soğutma güzellemeleri okudum, böyle bir yorum iyi geldi.

Herhalde herkes X3D de dahil stok ayarlarda kullanıyor. Yok 50 dereceleri geçmedi de, şöyleydi böyleydi de. 30-40 watt'ta işlemci kullanıyorsan zaten sıvı soğutmaya neden ihtiyacın olsun? Ek olarak 7500f için neden sıvı soğutmaya ihtiyaç olsun sorusu var bir de. Bu arkadaşın attığı soğutucuyu al 1000 lira cebine kalsın. Stok ayarlarda kullanıyorum diyorsanız zaten çoğu AMD işlemci 88 watt çekecek. Bunun için bu kadar masraflara gerek yok. 2400 liraya bundan daha iyi sonuç verecek Thermalright Frost Spirit 140 mm alırım eğer illa para harcayacaksak. 240 mm sıvı soğutmaların spesifik birkaçı harici hiçbir artısı yok hava soğutmalardan. Deepcool AK400 ile 7500f'i 130 PPT ile kullanıyorum. Biraz fan ayarı, biraz curve optimizer ile aşırı iyi sıcaklıklarım var. Kasam da akvaryum kasa öyle hava sirkülasyonu iyi olan kasa da değil. Gereksiz para vermek istiyorsan ver tabi, görünüş vs. elde edersin ama kaliteli bir hava soğutucuda en fazla fanın bozulur. 2 yıl sonra bu sıvı soğutma sen yoluna, o yoluna olacak. Yavaş yavaş radyatör sesi yapacak, Bios'tan tepki sürelerini ayarlasan da anlık RPM yükselmesi kafanı ağrıtacak. Deepcool güzel marka, lakin buna bu parayı vereceğine kaliteli bir hava soğutma alınır. Hem daha uzun ömürlü olur, hem işlemci upgrade'ine açık olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,718
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri