fiyatlara sürekli bindir indir yapıyorlar 1 gün önce %50 indirimde olan ürün ertesi gün %80 indirimde de aynı fiyatta oluyorNURSEN20 kodu ile faydalanabilirsiniz.
Ben alışveriş yapmayacağım çünkü dün indirimle 300 olan sweatshirt 410 TL olmuş ne anladım bu işten![]()
Aynen öyle ama DeFacto gerçekten çok iyi hem kaliteli hem ucuz , 60 tl ye gömlek ceket , 180tl ye mont aldımfiyatlara sürekli bindir indir yapıyorlar 1 gün önce %50 indirimde olan ürün ertesi gün %80 indirimde de aynı fiyatta oluyor
Link var mjgömlek ceket
180 e mont mu kaldi 60 a ceket mi kaldi allah icin link atar misinAynen öyle ama DeFacto gerçekten çok iyi hem kaliteli hem ucuz , 60 TL ye gömlek ceket , 180tl ye mont aldım
Hocam kısa süreli bir fırsat vardı 2 hafta önce falan bir kaç ürünü 99tl gibi beleş bir fiyata koymuşlardı bende puanla birlikte 60tl ye getirdim gerçekten çok güzel baya kalın kumaşı var bej chino ile güzel durduLink var mj
Hocam bana Özel 100tl gift puan vermişti ve onu %20 indirim + %20 nays ile o fiyata aldım ürünler gerçekten çok iyi mağaza fiyatlarının yarısı bile değil montu 1 ay , ceketi 2 hafta önce aldım ceket anlık indirim ile 99tl olmuştu mağaza fiyatı görselde mevcut, yani bu biraz da şans işi heralde bedava 7 adet de çorap aldım DeFacto dan gerçekten iyi kıyak geçiyor DeFacto ara sıra kontrol edin 100tl giftpuan veriyorAldigim urunleri 1 2 aydir takip ediyorum bindirme yok ve ustune yüzde 20 nays indirimi tanimladim baya uyguna geldi teşekkürler.
Post automatically merged:
180 e mont mu kaldi 60 a ceket mi kaldi allah icin link atar misin
Hocam kısa süreli bir fırsat vardı 2 hafta önce falan bir kaç ürünü 99tl gibi beleş bir fiyata koymuşlardı bende puanla birlikte 60tl ye getirdim gerçekten çok güzel baya kalın kumaşı var bej chino ile güzel durdu
Mağaza fiyatı bu şekilde bende şaşırdım gerçekten bu indirime![]()
Kahve Erkek Polo Yaka DüÄmeli Kareli Uzun Kollu Gömlek Ceket 2854530 | DeFacto
AradıÄın Erkek Polo Yaka DüÄmeli Kareli Uzun Kollu Gömlek Ceket uygun fiyatla ve büyük beden seçeneÄi ile DeFacto'da. Polo Yaka DüÄmeli Kareli Uzun Kollu Gömlek Ceket için hemen tıkla! 2854530www.defacto.com.tr
Post automatically merged:
Hocam bana Özel 100tl gift puan vermişti ve onu %20 indirim + %20 nays ile o fiyata aldım ürünler gerçekten çok iyi mağaza fiyatlarının yarısı bile değil montu 1 ay , ceketi 2 hafta önce aldım ceket anlık indirim ile 99tl olmuştu mağaza fiyatı görselde mevcut, yani bu biraz da şans işi heralde bedava 7 adet de çorap aldım DeFacto dan gerçekten iyi kıyak geçiyor DeFacto ara sıra kontrol edin 100tl giftpuan veriyor