DeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
DeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
amzn.to
KAYNAK
bu yaz da millet yanıyor 0 kol giyiyor hocamkısa kollu hiçbir tişört almam aşırı rahatsız ediyo
en iyisi oversize, al rahat rahat giy
Aynen hocam ya lacivert iyidi ama olsun beyazda iyidir ben de aynı olayı yaşadım biraz önceEyvallah bende beyaz aldım lacivert L kalmamış alamadım![]()
nerede yaşıyosun da o kadar sıcak ustabu yaz da millet yanıyor 0 kol giyiyor hocammağazada 70 den başlıyor bu t shirlet ben de aldım beyaz bi tane
Uygulama sizin galiba? Web sitenizde sıkıntılar varBeyaz aldım bi taneDeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
DeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Modaamzn.to
KAYNAK
Alıntıyı görüntüle
Hocam adam gibi ürün yok orda da maalesefVodafone mağazasında t-shirt ler 79.99 TL ikincisi de 1 TL. Çok seçenek yok ama bakınız derim. DEFACTO1TL kod
siiyah düz t shirt varmı L veya XL beden hocam bakabilirmisiniz ona göre indireyim?Vodafone mağazasında t-shirt ler 79.99 TL ikincisi de 1 TL. Çok seçenek yok ama bakınız derim. DEFACTO1TL kod
Bej ve yeşil varsiiyah düz t shirt varmı L veya XL beden hocam bakabilirmisiniz ona göre indireyim?
Aynen maalesefHocam adam gibi ürün yok orda da maalesef
bize gelmez hocam beyaz veya siyah güzeldir teşekkürler yinedeBej ve yeşil var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen maalesef
80tl hocam bitmişBeyaz aldım bi taneDeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
DeFacto M7666AZ Regular Fit Bisiklet Yaka Basic Kısa Kollu Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Modaamzn.to
KAYNAK
Alıntıyı görüntüle