Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,118
Fiyatına göre yorum yapsak daha iyi olur diyelimDeFacto ve Koton ürünleri bir tek bana mı kötü geliyor?
üründen ürüne değişiyor bence iki markanında ortası yok bazı ürünleri fiyatına göre iyi bazıları kötü defactonun nba ürünleri iyi ama eskisi kadar iyi fiyatta değiller abartı şuan fiyatlarıDeFacto ve Koton ürünleri bir tek bana mı kötü geliyor?
Koton'da siyah renkleri beğenmiyorum çabuk ağarma yapıyor.DeFacto ve Koton ürünleri bir tek bana mı kötü geliyor?
Fiyatına göre yorum yapsak daha iyi olur diyelimfiyat performans yani
Gördüğüm çoğu ürünü bana kötü geldi. Renk tonundan olabilir belki. Ayrıca ben genelde oversize giyiyorum. Hiç düz oversize göremedim hepsi Oversize Fit.üründen ürüne değişiyor bence iki markanında ortası yok bazı ürünleri fiyatına göre iyi bazıları kötü defactonun nba ürünleri iyi ama eskisi kadar iyi fiyatta değiller abartı şuan fiyatları
İnternete hiç güzel ürün koymuyorlar.DeFacto ve Koton ürünleri bir tek bana mı kötü geliyor?
Bende slim fit giyiyorum fazla bulamıyorum ama güzel şeylerde oluyor misal spor kıyafetlerimi oralardan alıyorumGördüğüm çoğu ürünü bana kötü geldi. Renk tonundan olabilir belki. Ayrıca ben genelde oversize giyiyorum. Hiç düz oversize göremedim hepsi Oversize Fit.
Bence yine de bu paralar verilmez. Şuna az daha eklersen LTB veya Mavi'den alabiliyorsun daha kaliteli ürünleri.Fiyatına göre yorum yapsak daha iyi olur diyelimfiyat performans yani
Ltb ucuz muBence yine de bu paralar verilmez. Şuna az daha eklersen LTB veya Mavi'den alabiliyorsun daha kaliteli ürünleri.
2 saniye bakınca bunu buldum hocam. İllaki daha ucuza da vardır.Ltb ucuz mu![]()
2 saniye bakınca bunu buldum hocam. İllaki daha ucuza da vardır.
![]()
Ltb Logolu Antrasit T-shırt | T-Shirt | ERKEK · LTB
www.ltbjeans.com
%50 İndirim orada varmış iyi ürünler de var orada bakmakta fayda var gerçi kış geldiği için Stoklar boşalıyor ondan da bu indirimler oluyor ama alıp stok yapılabilir2 saniye bakınca bunu buldum hocam. İllaki daha ucuza da vardır.
![]()
Ltb Logolu Antrasit T-shırt | T-Shirt | ERKEK · LTB
www.ltbjeans.com