gunesss
80+
fityemekten hizmet satın al, sana uzun uzun anlatsın canım dostum birtanem güzelim yorma beni nolursun ben bu kadar emeği birikimi senin seviyende (bu konularda bilgi olarak yanlış anlaşılmasın lütfen) birisi ile tartışmak için kazanmadım can dostum seni gerçekten kırmak ya da üzmek veya hakaret etmek istemiyorum, istemedim de.ben antrenör değilim de senin bu antrenörüm göstermek zorundayım dediğin her şey yanlış vs triplerin koparıyor. yok homoestaz bilmem ne neye lazım olum? dediğim gayet doğru yanlış olduğunu da kanıtlayamadın?
ayrıca fityemek falan izle diyorsun 200-300 kalori olayını o söylüyor :d geçen hafta izlemiştim.
eğer alındıysan bak tekrar özür dilerim ama gerçekten konuya hakim değilsin, senin bu söylediğini ilk mesajımda youtube'dan öğrendikleriniz ile olmaz diyerek belirttim zaten kankam. kağıt üzerinde ben de 300 kalori açık vermesini önerdim ama nasıl bir diyet ile, ne zaman, nasıl, ne sıklıkla ve neden böyle yapması gerektiğiyle beraber açıkladım. aklına takılan bir şey varsa sor cevaplayayım can dostum, bana saldırmana gerek yok benden sadece fayda görürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Homeostaz havalı bir kelime değil, neden böyle yapması gerektiğini anla diye söyledim. Öyle herkes 300 kalori açık verseydi kimse obez olmazdı )