SelamınAleyküm termal macun değiştirmiştim işlemcide ve yanlış sürdüm gibime geldi daha valorant oynarken maça girmedim daha değerler bu stok fan işlemci ryzen 5 5500 ekran kartı 3060 sizce değerler normalmi işlemci sıcaklık fazla gibi geldi
ne soğutucu kullanıyorsunSelamınAleyküm termal macun değiştirmiştim işlemcide ve yanlış sürdüm gibime geldi daha valorant oynarken maça girmedim daha değerler bu stok fan işlemci ryzen 5 5500 ekran kartı 3060 sizce değerler normalmi işlemci sıcaklık fazla gibi geldi
Stokne soğutucu kullanıyorsun
Maçta 83 derece ortalama şusnne soğutucu kullanıyorsun
Düzgün sür tekrardan kendin çok ince dağıtSelamınAleyküm termal macun değiştirmiştim işlemcide ve yanlış sürdüm gibime geldi daha valorant oynarken maça girmedim daha değerler bu stok fan işlemci ryzen 5 5500 ekran kartı 3060 sizce değerler normalmi işlemci sıcaklık fazla gibi geldi
Macun bitti .dDüzgün sür tekrardan kendin çok ince dağıt
Stock soğutucu yerine paropara iyzico ile thermalrt alsana zaten yaninda macunda geliyor heMacun bitti .d
Aslinda ince oldu ama fazla ince bazi yerlerde bintik daha kalindi bazi uerlerdede işlemcinin yuzeyi gorunuyordu stok fani takinca dengeler gibime geldiDüzgün sür tekrardan kendin çok ince dağıt
Hocam thermalright hava sogutucu var phantom spirit değilde dun stok yenilendi diye konusu acilan ondam düşündüm alicak gibiyim ama bu değerler normalse biraz sonra dusunecegim almayiStock soğutucu yerine paropara iyzico ile thermalrt alsana zaten yaninda macunda geliyor he
Teşekkürler hocam peki şuanki değerler normalmi![]()
Thermalright Assassin King 120 Mini Hava Soğutucu
Assassin King 120 MINI WHITE ARGB V3 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
500+400 110 liraya gelir sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Phantom sprit daha iyi zaten onu alirsan 699 alirsin
Sabitleme var o ekrandaFPS çok düşük değil mi
hocam hala devcam ediyormu iyzico filan en son bitmişti![]()
Thermalright Assassin King 120 Mini Hava Soğutucu
Assassin King 120 MINI WHITE ARGB V3 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
500+400 110 liraya gelir sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Phantom sprit daha iyi zaten onu alirsan 699 alirsin
Bildiğim kadar 500 devam ediyorhocam hala devcam ediyormu iyzico filan en son bitmişti