Değişimi kabul etmeme

Hasoo

80+
Reaksiyon skoru
11
İtopyadan 1 yıl önce aldığım klavyenin tuşu kırıldığı için garantiye gönderdim garanti ürünün değişimine karar verdi ve bana bir rapor yolladı.Bu raporla itopyadan yeni ürünümü alabiliceğimi söylediler ama itopya ürünün stokta olmadığını muadili olarak eski klavyeden daha kötü özelliklere sahip bir klavye vermeyi teklif ediyor(eskinin piyasa fiyatı 2k iken önerdikleri klavyenin fiyatı 1.5k o konuya girmiyorum bile).Teklifi kabul etmemekte ısrarcı olursam ozaman ödediğin paranı verelim gibi şeyler söyleyebilirler mi çünkü ödediğim fiyat 500 tlydi klavyenin şimdiki fiyatı 2k.Veya ne yapmam gerekiyor çok çaresiz kaldım.

sana değişimde ya aynısını yada muadili yada bir üstü verilir

Kabul etmediğini, muadil ürün ile veya daha yüksek ürün ile değişimi yapılmadığı taktirde THY'ye ye başvuracağını söyle. Yine işe yaramazsa THY'ye ye başvur.

Kırılan klavye ne hocam
Logitech G413 kırmızı ışıklı olan klavye önerdikleri klavye g413 tkl se klavyenin numpadi bile yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G413 kırmızı ışıklı olan klavye önerdikleri klavye g413 tkl se klavyenin numpadi bile yok
Bence bunun muadili G512 tek büyük fark rgb olması

kabul etme ben logitecch kulaklık göndermiştim adamlar üst modelini yollayabilir miyiz aynısı yok dediler genelde zaten değişim de ürün yoksa üst modeli yollanır alt modeli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,496
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri