eğer işlemci 90 derecede çalıştırdığını hissettirmiyorsa dediğim gibi sensör hatalı olabilirkendi programından bakıyorum monsterın (control center)
afterburnurdan da baktım sürekli aynı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
asıl sorun şu işlemci sıcaklığını 90 gösterirken bence 70 lerde fln hiç sıcaklık yok kasda
oyun oynarken sıcaklığı gözlemeyin mesela ortalama kaçken kaça çıkıyor diye anlık olarak yükseliyorsa sensörde bir şey vardır cihazınızı oyun esnasında elle kontrol edin çok aşırı ısınırsa ona göre garantiye verinoyun falan oynasam bir şey olur mu bu süreçte
tamam çok teşekkür ederim pazartesi garantiye yollayacağım.. <3oyun oynarken sıcaklığı gözlemeyin mesela ortalama kaçken kaça çıkıyor diye anlık olarak yükseliyorsa sensörde bir şey vardır cihazınızı oyun esnasında elle kontrol edin çok aşırı ısınırsa ona göre garantiye verin
bence eset indirip özel tarama yap virüs olabilir windowsun ayarlarından tarama yapman hiçbir şeye yaramaz benim pc de boşta 55 derece oluyordu esetle bir tarama yapıp virüsü sildim 5 saniyede 55 dereceden 37 dereceye düştüİşlemci sıcaklığı 60 iken birden 95 oluyor sebebi nedir arkadaşlar
Bilgisayara format atmama rağmen aynı sorun devam ediyor amabence eset indirip özel tarama yap virüs olabilir windowsun ayarlarından tarama yapman hiçbir şeye yaramaz benim pc de boşta 55 derece oluyordu esetle bir tarama yapıp virüsü sildim 5 saniyede 55 dereceden 37 dereceye düştü