Bana DEHB tanısı 11 yıl önce konuldu 14 yaşımdayken teşekkür ederim kime ne önereceğimi biliyorumVerdiğin bilgi açıkça yanlış. Dehb büyükmekle olgunlaştıkça geçmez. Muhtemelen yaşın genç olduğu için sana bir şey demiyorum.
Bir tane şaka içerikli posta cevap atarım. Hemen uyarı. Buna benzer şeyler report ederim, sonuç olumsuz.
Ama bu forumun moderatörlerinde gram akıl yok mu? Bu forumu bir sürü çocuk okuyor. Tıbbi meseleler öyle şakaya alınacak bilmeden atıp tutulacak konular değildir. Hele psikiyatri. Raporlarmışım açıklamışım. Sonuç raporunuz red edildi. Bunu da düzeltmeyecekseniz siz ne iş yapıyorsunuz?
Bak genç kardeşim. Önerilerin olabilir. Doğru da olabilir ama olgunlaştıkça etkileri geçiyor diyemezsin. Böyle bir şey yok çünkü.Bana DEHB tanısı 11 yıl önce konuldu 14 yaşımdayken teşekkür ederim kime ne önereceğimi biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca dikkatli okursanız etkileri geçer gibi bir ibarede yazmıyor o mesajda iyi günler dilerim her posta salça olmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada kimseye sağlık muayenesi yapmıyoruz ilaç yazdırırken dikkat etmesi gerekenler ve ilerde dehb ile yaşayabileceklerini söylemek dünyanın sonu olmadığını anlatmak için yazıyoruz