Neler Yeni

DEHB Belirtileri Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

Reav

80+ Silver
Yok hocam çok pahalı ama DEHB terapi ile geçebilecek bir şey mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gidince yazacağım buraya.
evet terapi ve çeşitli alıştırmalarla bir nebze azaltabilirsin diye biliyorum ama yanlış bilgi vermeyeyim ben psikiyatrımla yapıyordum ama ilaçta içtiğimden dolayı aynı anda ne kadar etkisi oldu bilmiyorum.

Consertayı üstünüze yazdırmayınız tavsiyemdir memuriyetinizi etkiler ileride benden tavsiye illaha almanız gerekiyorsa doktora söylerseniz ailenizin üzerine ilacı yazar + olarak buna ilaçlar sadece sizin gününüzü öldürüyor zamanla olgunlaştıkca dehb in etkilerini hissetmezsiniz bile.
Bende aynı şekilde yapmasını yazmıştım hayır etkisi bir kişinin hayatının sonuna kadar devam eder. bunun yüzdeli oranı bile var %60
ilacın yan etkileri çok fazla ama orası doğru bir şey zargana bıraktı beni sağolsun birde hayalet gibi yaşatmada cabası.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Terapiyle stratejiler düzenleyerek başa çıkmayı öğrenirsin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Reav

ilteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uluç
Consertayı üstünüze yazdırmayınız tavsiyemdir memuriyetinizi etkiler ileride illaha almanız gerekiyorsa doktora söylerseniz ailenizin üzerine ilacı yazar + olarak buna ilaçlar sadece sizin gününüzü öldürüyor zamanla olgunlaştıkca dehb in etkilerini hissetmezsiniz bile.
Sınav öğrencisi olarak dibine kadar hissediyorum. Hocam zaten üzerime 2020 yılında kayıtlı gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
evet terapi ve çeşitli alıştırmalarla bir nebze azaltabilirsin diye biliyorum ama yanlış bilgi vermeyeyim ben psikiyatrımla yapıyordum ama ilaçta içtiğimden dolayı aynı anda ne kadar etkisi oldu bilmiyorum.

Bende aynı şekilde yapmasını yazmıştım hayır etkisi bir kişinin hayatının sonuna kadar devam eder. bunun yüzdeli oranı bile var %60
ilacın yan etkileri çok fazla ama orası doğru bir şey zargana bıraktı beni sağolsun birde hayalet gibi yaşatmada cabası.
etkisi kişinin hayatının sonuna kadar devam edebilir evet lakin bu kalıtsal bir hastalık değil kendi zihnine kendin yön verebilirsin hayatım bitti gibi düşünmeyin hiç bir zaman ve eğer ilaca ihtiyaç duydugunuzu kendi kendinizi kontrol edemediğinizi hissedersenizde ilacı kendi üstünüze yazdırmayın kesinlikle ailenizin üstüne yazdırın

• Muhteşem

ilteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uluç

Hocam bende araştırdığım kadarıyla bu bir beyinde olan bozukluk. Kolsuz birisi gibi,
yani kullanılan ilaçlar sadece durumu kurtarıyor kolsuz birinin protez kullanması gibi.

etkisi kişinin hayatının sonuna kadar devam edebilir evet lakin bu kalıtsal bir hastalık değil kendi zihnine kendin yön verebilirsin hayatım bitti gibi düşünmeyin hiç bir zaman ve eğer ilaca ihtiyaç duydugunuzu kendi kendinizi kontrol edemediğinizi hissedersenizde ilacı kendi üstünüze yazdırmayın kesinlikle ailenizin üstüne yazdırın
%90 kalıtsal hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Sınav öğrencisi olarak dibine kadar hissediyorum. Hocam zaten üzerime 2020 yılında kayıtlı gözüküyor.
düzenli uzun süreli bi kullanım yoksa onu sildirebilirsin tabi değiğim gibi memuriyet vs istiyor iseniz evet karşınıza çıkıyor yani

Reav

80+ Silver
Hocam bende araştırdığım kadarıyla bu bir beyinde olan bozukluk. Kolsuz birisi gibi,
yani kullanılan ilaçlar sadece durumu kurtarıyor kolsuz birinin protez kullanması gibi.

%90 kalıtsal hocam.
Yok tam olarak öyle değil.
çeşitli yöntemlerle azda olsa çözebilirsin ama sınav senense ilaç şart bana göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Arkadaşlar hayatınız bitmiş gibi algılıorsunuz gibi görüyorum yada sanki gerçek potansiyelinizin % oranı düşmüş gibi öyle düşünmeyin ben 2013 te aldım bu tanıyı gayet başarılı bir şekilde hayatıma devam ediyorum tahmin bile edemeyeceğiniz bir meslekte (bir dehbli için)

• Muhteşem

ilteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uluç
Arkadaşlar hayatınız bitmiş gibi algılıorsunuz gibi görüyorum yada sanki gerçek potansiyelinizin % oranı düşmüş gibi öyle düşünmeyin ben 2013 te aldım bu tanıyı gayet başarılı bir şekilde hayatıma devam ediyorum tahmin bile edemeyeceğiniz bir meslekte (bir dehbli için)
Hocam hayatım bitmiş gibi değil fakat zorlayarak 2 saat çalışıp - bunun 1/3 i verimli sadece - perfonmans düşünce kötü hissediyorum. Arkadaşlarım normal bir şekilde saatlerce verimli çalışırken ben dersi bitsin artık şeklinde zorlayarak verimsiz halde yapıyorum. Ders haricinde bir sürü şeye ilgi duyup yarım bırakıyorum bu çok yaralıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
ben tam tersi şekilde derse odaklanmakta zorluk çekiyorum lakin 5x bir verimlilikte çalışıyorum çalışabildiğim zaman son dakikaya bırakıp bir şeyleri halledebiliriyorum

ilteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uluç
ben tam tersi şekilde derse odaklanmakta zorluk çekiyorum lakin 5x bir verimlilikte çalışıyorum çalışabildiğim zaman son dakikaya bırakıp bir şeyleri halledebiliriyorum
Program yaparım, programa büyük bir hevesle başlarım ama hiç birisi sonuca ermez. Yapabildiğim şeylerinden başı süper sonu kötü olacak şekilde son buluyor yani durumumu şurdan anlayın; fransızca,farsça,rusça gibi dillere merak saldım ve alfabelerini biliyorum fakat hiç birini orta seviye bile öğrenemedim yarım kaldı. Hep kendimi suçladım ama bunu farkında olmadan yaptığımı farkedince psikiyatriste gitme kararı aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Kaan TOKER
Kendine farklı bir yol çizeceksin işte zaman ilerledikçe sen çözeceksin bir işi nasıl başlayıp bitirebileceğini

lebron23

80+ Bronze
Consertayı üstünüze yazdırmayınız tavsiyemdir memuriyetinizi etkiler ileride illaha almanız gerekiyorsa doktora söylerseniz ailenizin üzerine ilacı yazar + olarak buna ilaçlar sadece sizin gününüzü öldürüyor zamanla olgunlaştıkca dehb in etkilerini hissetmezsiniz bile.
Verdiğin bilgi açıkça yanlış. Dehb büyükmekle olgunlaştıkça geçmez. Muhtemelen yaşın genç olduğu için sana bir şey demiyorum.

Bir tane şaka içerikli posta cevap atarım. Hemen uyarı. Buna benzer şeyler report ederim, sonuç olumsuz.

Ama bu forumun moderatörlerinde gram akıl yok mu? Bu forumu bir sürü çocuk okuyor. Tıbbi meseleler öyle şakaya alınacak bilmeden atıp tutulacak konular değildir. Hele psikiyatri. Raporlarmışım açıklamışım. Sonuç raporunuz red edildi. Bunu da düzeltmeyecekseniz siz ne iş yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Top Bottom