- + bilmemde deki bataryalara baya iyi diyorlar kapasitesi iyiymiş ama kalite omuru ne kadar olur bilememkonuda belirttiğim gibi kullananlar varsa memnunmusnuz eksileri ve artıları nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
saolun hocam teşekkürler.Deji piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya üreticisi. Türkiyede disbürütörleri var mı bilmiyorum ama en son yoktu diye hatırlıyorum. Orijinal kadar kaliteli ve ömürleri eşdeğer ol masada sağda solda bulunan çakma bataryalardan kat kat iyidir. Bataryası olmayan yada orijinale o kadar parayı dökmek istemeyenlere tavsiye ederim.
Bu yorumunuz benim de içimi rahatlattı, teşekkür ederim.Deji piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya üreticisi. Türkiyede disbürütörleri var mı bilmiyorum ama en son yoktu diye hatırlıyorum. Orijinal kadar kaliteli ve ömürleri eşdeğer ol masada sağda solda bulunan çakma bataryalardan kat kat iyidir. Bataryası olmayan yada orijinale o kadar parayı dökmek istemeyenlere tavsiye ederim.
saolun hocam teşekkürler.
Rica ederim arkadaşlar. Ek olarak sağda solda Deji diye satılan çok fazla çakma batarya var.Bu yorumunuz benim de içimi rahatlattı, teşekkür ederim.