Neler Yeni

deji bataryanın - ve + ları neledir ?

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
konuda belirttiğim gibi kullananlar varsa memnunmusnuz eksileri ve artıları nelerdir paylaşırsanız sevinirim.

Aykut D.

80+ Gold
konuda belirttiğim gibi kullananlar varsa memnunmusnuz eksileri ve artıları nelerdir paylaşırsanız sevinirim.
- + bilmemde deki bataryalara baya iyi diyorlar kapasitesi iyiymiş ama kalite omuru ne kadar olur bilemem

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Deji piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya üreticisi. Türkiye'de disbürütörleri var mı bilmiyorum ama en son yoktu diye hatırlıyorum. Orijinal kadar kaliteli ve ömürleri eşdeğer olmasada sağda solda bulunan çakma bataryalardan kat kat iyidir. Bataryası olmayan yada orijinale o kadar parayı dökmek istemeyenlere tavsiye ederim.

Son düzenleme:

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deji piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya üreticisi. Türkiyede disbürütörleri var mı bilmiyorum ama en son yoktu diye hatırlıyorum. Orijinal kadar kaliteli ve ömürleri eşdeğer ol masada sağda solda bulunan çakma bataryalardan kat kat iyidir. Bataryası olmayan yada orijinale o kadar parayı dökmek istemeyenlere tavsiye ederim.
saolun hocam teşekkürler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Deji piyasadaki en kaliteli yan sanayi batarya üreticisi. Türkiyede disbürütörleri var mı bilmiyorum ama en son yoktu diye hatırlıyorum. Orijinal kadar kaliteli ve ömürleri eşdeğer ol masada sağda solda bulunan çakma bataryalardan kat kat iyidir. Bataryası olmayan yada orijinale o kadar parayı dökmek istemeyenlere tavsiye ederim.
Bu yorumunuz benim de içimi rahatlattı, teşekkür ederim.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Top Bottom