『MR』GHOST
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290

Okullar tatil mi ?Sıkıntılı bir hastalık gibi duruyor 4 saat önce tehsiş edilmesine rağmen 3 kişinin vefat ettiği söyleniliyor herhangi bir tedavisinin olmadığı söyleniyor galiba yeniden covid dönemine döneceğiz dikkatli olmak ta fayda var

İsveç te de zamanında gözükmüş yüksek ihtimalle işlenmiş bir et gıdasından oluyor ülkede de malesef düz etten çok işlenmiş et tüketiliyorcovid gibi olmaz bulaşıcı değil diye biliyorum yediğiniz etlere dikkat etmk lazım yav et bile yiyemiycez bu devirde ulan mahvolduk ot yesen zehirli et yesen hastalıklı
bakalım akşama haberlerde görürüz daha kaç kişide çıkacak nereden çıkıyor. bir süre fast food yememek lazım.İsveç te de zamanında gözükmüş yüksek ihtimalle işlenmiş bir et gıdasından oluyor ülkede de malesef düz etten çok işlenmiş et tüketiliyor
Ülkede hiçbir şey düzgün işlemiyor arkadaş ya otele gidersin yanar ev alırsın deprem olur yıkılır yemek yersin virüs bulaşır duş alırsın su biter Allah sonumuzu hayır etsinbakalım akşama haberlerde görürüz daha kaç kişide çıkacak nereden çıkıyor. bir süre fast food yememek lazım.
Et yerken bunu niye gördüm ki şimdi neyse yemeye devamke babacovid gibi olmaz bulaşıcı değil diye biliyorum yediğiniz etlere dikkat etmk lazım yav et bile yiyemiycez bu devirde ulan mahvolduk ot yesen zehirli et yesen hastalıklı