cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
blindYağmacı aldım ben beğenmedim pek almasın.
blindYağmacı aldım ben beğenmedim pek almasın.
Kişiden kişiye değişiyorsa bu konuyu neden açtı ki ozaman hangisini beğeniyorsa onu alsın.dediğin gibi hesabı 2 3 ay önce açtım ve ogünden beridir hiç markete düşmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kişiden kişiye değişir
blind
adam ikilemde kalmış ikisinide çok beğeniyor olabilir bize sormak istemişKişiden kişiye değişiyorsa bu konuyu neden açtı ki ozaman hangisini beğeniyorsa onu alsın.
yağmacı beğenmeyen zayıftır ve bizden değildirKişiden kişiye değişiyorsa bu konuyu neden açtı ki ozaman hangisini beğeniyorsa onu alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkese selam dostlar, hesabımda 1900VP var, bu gün marketime Delipop Vandal geldi 2175VP, Ejder Vandal 2475VP. Sizce hangisini almalıyım? Ejder için beklemem gerekecek.
heleki o yağmacının beyaz rengiyle jettin uyumuyağmacı beğenmeyen zayıftır ve bizden değildir
Abicim güzel değil diyorum sana asil daha iyi.yağmacı beğenmeyen zayıftır ve bizden değildir
bende asil var ilk aldığımda aimbot gibiydi şimdi sıktıAbicim güzel değil diyorum sana asil daha iyi.
Hissiyat olarak güzel ama tipini sevmiyorum.heleki o yağmacının beyaz rengiyle jettin uyumu
bazen beni kahkaha boğuyor nedensizcee...Konu ile alakasız mesaj atmayalım, Google'de aramak bu kadar zor olmamalı.