ELECTUS
80+ Silver
Ama sesi çok güzelbende asil var ilk aldığımda aimbot gibiydi şimdi sıktı
Ama sesi çok güzelbende asil var ilk aldığımda aimbot gibiydi şimdi sıktı
şuan oyunda markette asil vandal ile bakışıyorum beynim ve oyun al diyor fakat kendimi tutmak zourndayımAma sesi çok güzel
Evet.@5x_d4emon knk hala bekliyorsun demi
Sana önerim delipop almaman ejder 80 90 gün arayla geliyor çok nadir bir skin yağmacı beğeniyorsan onu al geç derim fakat şansın varsa yarın bile gelebilir.Evet.
Delipop marketime geleli oldu, bu konuyu açtığım zaman gelmişti.sana önerim delipop almamanejder 80 90 gün arayla geliyor çok nadir bir skin yağmacı beğeniyorsan onu al geç derim fakat şansın varsa yarın bile gelebilir
Bence al ben 20 gün bekledim gelmedi dün yağmacı vandal geldi aldım pişman değilim pek ama ne bileyim asil daha hoşuma gidiyor.şuan oyunda markette asil vandal ile bakışıyorum beynim ve oyun al diyor fakat kendimi tutmak zourndayım
bende asili beğenemiyorum 2800 vp var yağmacı gelirse yağmacı alıp yanına battlepass alacağım arkadaşımda asil var her el bana veriyor o şekilde bile sıktı yağmacı yada ejder alacağımBence al ben 20 gün bekledim gelmedi dün yağmacı vandal geldi aldım pişman değilim pek ama ne bileyim asil daha hoşuma gidiyor.
Sana kalmış ozaman bende şuan 3775 vp var yağmacı biçak bekliyorum ama gelmiyor.bende asili beğenemiyorum 2800 vp var yağmacı gelirse yağmacı alıp yanına battlepass alacağım arkadaşımda asil var her el bana veriyor o şekilde bile sıktı yağmacı yada ejder alacağım
Evet.Bir şey soracağım ben de bekliyorum da vandal skini cumartesi baktım ben de yoktu kişiden kişiye farklı mı geliyor ?