Gif Man
80+ Gold
Dediğim Gibi Dell Panelleri İyi Hocam Ama O Monitör Eskide Kaldı Benceİyi peki öyle diyorsan öyledir ben gerçek gördüğümü söyledim kullanıcı olarak
Dediğim Gibi Dell Panelleri İyi Hocam Ama O Monitör Eskide Kaldı Benceİyi peki öyle diyorsan öyledir ben gerçek gördüğümü söyledim kullanıcı olarak
Kesinlikle kalite tesadüf değildirDell ofis monitörü kullandım uzun bir süre. Her ne kadar kullandığım monitör 60 Hz 7ms olsa bile görüntü kalitesi gerçekten inanılmazdı. AOC'u almak yerine kesinlikle Dell'i öneririm.
baska urunlerde gecıormu kodKesinlikle kalite tesadüf değildir
Dell daha iyi benceBu Varken Alınmaz Bence .
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eyw reis erkencisin yaDell daha iyi bence
Aga biraz geç yazmışım kbEyw reis erkencisin ya
Aoc var bende renkleri o kadar da iyi değil bence birçok ayar denedim aynı gerçi benim için fark etmiyor pek ama Dell kadar iyi olmadığını biliyorumKonu başlığındaki monitör ve aoc 24g2spu/bk modeline sahibim. Ghosting konusunda ufo test'de dell daha başarılı kullandığım aoc'dan. Ama renk konusundada aoc'un renkleri daha canlı. Bayağı ayarlarla oynadım ama ikisini birbirine yaklaştıramadım maalesef. Dell güzel ama renk canlılığı konusunda aoc'u daha başarılı buluyorum.
Hocam, aoc 24g4x mi kullanıyorsunuz? Dell daha mı iyi?Hiçbir eksiği yok fazlası var bile şuan evde AOc kullanıyorum öyle çokta iyi değil bence