Neler Yeni

Öneri Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Alınır mı?

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Bütçe
12000
Selamun Aleyküm değerli donanım arşivi forum üyeleri bir sorum olacak incehesap ta gezinirken dell markalı bu laptopu buldum geziniyorum dediğim bilgisayar arıyordum sizce alınır mı tabii ki de laptopa sonradan 8gb ram ekleceğim inşallah o zaman geldiğinde tekrardan bir konu açarım neyse lafı fazla uzattım kusuruma bakmayın.Sizce 12 bin 849tlye bu laptop alınır mı? genellikle(%80) oyun için kullanacağım ama 12bine kasalı bilgisayardada rtx 3050 bulamam o yüzden bu laptop gözüme çarptı sizce alınır mı?? başka önerileriniz varsada beklerim şimdiden tüm vaktini ayırıp okuyanlara/cevap verenlere teşekkürlerimi iletiyorum,Hayırlı geceler,Hayırlı günler dilerim efenim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
İlgilendiği Kategoriler
gaming leptop

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Alınabilir bence

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Selamun Aleyküm değerli donanım arşivi forum üyeleri bir sorum olacak incehesap ta gezinirken dell markalı bu laptopu buldum geziniyorum dediğim bilgisayar arıyordum sizce alınır mı tabii ki de laptopa sonradan 8gb ram ekleceğim inşallah o zaman geldiğinde tekrardan bir konu açarım neyse lafı fazla uzattım kusuruma bakmayın.Sizce 12 bin 849tlye bu laptop alınır mı? genellikle(%80) oyun için kullanacağım ama 12bine kasalı bilgisayardada rtx 3050 bulamam o yüzden bu laptop gözüme çarptı sizce alınır mı?? başka önerileriniz varsada beklerim şimdiden tüm vaktini ayırıp okuyanlara/cevap verenlere teşekkürlerimi iletiyorum,Hayırlı geceler,Hayırlı günler dilerim efenim.
Isınma sorunu var

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız içi sağolun amazondan sipariş vermek istemiyorum İncehesap hepsi burada trendyol itopya gitti gidiyor n11 vesayre şimdi ben bu benim attığımı mı alayım yoksa başka öneriniz varmı rdr 2 şöyle med-high grafik arası 50 60 fps veririm benim attığım laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma sorunu var
Maksimum günde aralıksız 3 4 saatlik bir kullanım yapıyorum

Ayriyetten önerilerinizi 12 ila 13bin bandında tutarsanız gerçekten memnun olurum üstüne çıkamıyorum özürlerimi iletirim gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Cevaplarınız içi sağolun amazondan sipariş vermek istemiyorum İncehesap hepsi burada trendyol itopya gitti gidiyor n11 vesayre şimdi ben bu benim attığımı mı alayım yoksa başka öneriniz varmı rdr 2 şöyle med-high grafik arası 50 60 fps veririm benim attığım laptop

Maksimum günde aralıksız 3 4 saatlik bir kullanım yapıyorum

Ayriyetten önerilerinizi 12 ila 13bin bandında tutarsanız gerçekten memnun olurum üstüne çıkamıyorum özürlerimi iletirim gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum
Amazonu niye istemiyorsunuz

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Amazonu niye istemiyorsunuz
Şöyle öğrenci olduğum için ailem karne hediyesi olarak alacak hala ve babam amazona güvenme yurt dışı vesayre diye o yüzden yurt içi siteleri istiyorum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Amazondan Msi bravoyu alacak olursam garanti konusunda sıkıntı yaşarmıyım? bende abra ve msi Bravo arasında kalmıştım.
Niye yasayasiniz hocam

Şöyle öğrenci olduğum için ailem karne hediyesi olarak alacak hala ve babam amazona güvenme yurt dışı vesayre diye o yüzden yurt içi siteleri istiyorum
E amazon turkiyeden almiyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom