Neler Yeni

Dell G15 5510 ısınma ve fps drop sorunu (i7 10870h ve RTX3060)

frknrdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan ERDEN
Arkadaşlar laptopu alalı 2 ay oluyor ama anlamsız şekilde aşırı ısınma problemi var. Oyunlarda 90 civarı işlemci sıcaklığı oluyor ve bazen fps drop atıyor anlık sonra geçiyor. Sıkıntı ne olabilir?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Arkadaşlar laptopu alalı 2 ay oluyor ama anlamsız şekilde aşırı ısınma problemi var. Oyunlarda 90 civarı işlemci sıcaklığı oluyor ve bazen fps drop atıyor anlık sonra geçiyor. Sıkıntı ne olabilir?
Forumda tavsiye üzere aldım ama binbir zorlukla iade edip paramı zor kurtardığım berbat bir deneyimdi. 90 derecelere + uçak sesi misali çıkan fan sesine normal denildi ama bana göre laptop da olsa 90 dereceyi görmesi aşırı fan sesi vermesi normal falan değil. Sonra masaüstüne geçtim, keşke o deneyimi hiç yaşamasaymışım

frknrdn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan ERDEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda tavsiye üzere aldım ama binbir zorlukla iade edip paramı zor kurtardığım berbat bir deneyimdi. 90 derecelere + uçak sesi misali çıkan fan sesine normal denildi ama bana göre laptop da olsa 90 dereceyi görmesi aşırı fan sesi vermesi normal falan değil. Sonra masaüstüne geçtim, keşke o deneyimi hiç yaşamasaymışım
Çözemedim bende sistem çok iyi ama neden böyle bir sonuç var ortada.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Soğutucunuz yoksa soğutucu alın

Techno08

80+ Gold
O modelin ısınma sorunu var zaten ben kimseye önermiyordum.

Eğer biri önerip de aldıysanız o arkadaşın laptop tavsiyesi vermeyi bırakması lazım

rtxcan

80+ Bronze
Geçmiş olsun o laptop cok sıkıntılı sıcaklıkları yüzünden dikkat edin plate'i yakmayın cebinizden 1 laptop parası daha cıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom