Forumda tavsiye üzere aldım ama binbir zorlukla iade edip paramı zor kurtardığım berbat bir deneyimdi. 90 derecelere + uçak sesi misali çıkan fan sesine normal denildi ama bana göre laptop da olsa 90 dereceyi görmesi aşırı fan sesi vermesi normal falan değil. Sonra masaüstüne geçtim, keşke o deneyimi hiç yaşamasaymışımArkadaşlar laptopu alalı 2 ay oluyor ama anlamsız şekilde aşırı ısınma problemi var. Oyunlarda 90 civarı işlemci sıcaklığı oluyor ve bazen fps drop atıyor anlık sonra geçiyor. Sıkıntı ne olabilir?
Çözemedim bende sistem çok iyi ama neden böyle bir sonuç var ortada.Forumda tavsiye üzere aldım ama binbir zorlukla iade edip paramı zor kurtardığım berbat bir deneyimdi. 90 derecelere + uçak sesi misali çıkan fan sesine normal denildi ama bana göre laptop da olsa 90 dereceyi görmesi aşırı fan sesi vermesi normal falan değil. Sonra masaüstüne geçtim, keşke o deneyimi hiç yaşamasaymışım
Almadan önce, işlemci aşırı ısınır ama normal dediler, aldandık biz de ama sonuç pişmanlıkÇözemedim bende sistem çok iyi ama neden böyle bir sonuç var ortada.
Soğutucu kullanmayı sevmiyorum ama oynadığım oyunda lol yani abartı bir oyun da oynamıyorumSoğutucunuz yoksa soğutucu alın