Neler Yeni

Çözüldü✓ Dell G15 5515 ile Dell G15 5530 takası?

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. İlk paylaştığım linkteki model olan laptopum sorun çıkardığı için hakem heyetine gittim ve değişim için resmini eklediğim modeli teklif ettiler. Kabul edip kullansam gelen model beni ne kadar götürür, işlemcisi ve ekran kartı (benimki 4 GB teklif edilen 6 GB modeli) iyi midir? Oyun oynuyorum ve yazılımla uğraşıyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Benim bilgisayarım: https://www.epey.com/laptop/dell-g15-5515-re-sif15tezh22112101p.html
Teklif edilen bilgisayarın özellikleri ve modeli görselde mevcut.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-12 143725.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-12 143725.png
    70.5 KB · Hit: 34

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Anıl Aykın
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. İlk paylaştığım linkteki model olan laptopum sorun çıkardığı için hakem heyetine gittim ve değişim için resmini eklediğim modeli teklif ettiler. Kabul edip kullansam gelen model beni ne kadar götürür, işlemcisi ve ekran kartı (benimki 4 GB teklif edilen 6 GB modeli) iyi midir? Oyun oynuyorum ve yazılımla uğraşıyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Benim bilgisayarım: https://www.epey.com/laptop/dell-g15-5515-re-sif15tezh22112101p.html
Teklif edilen daha iyi.
Teklif edilen cihaz da ddr5'e sahip, her yönden daha iyi gözüküyor kısaca.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni ne kadar götürür
İşlemcisi gayet güzel fakat ekran kartı konusunda ilerleyen zamanlarda oyunlarda grafikleri düşürmen gerekebilir.

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bu modeli aldığım takdirde kutusunu açmadan satışa koysam tahmini ne kadardan satabilirim. Belki daha üst seviye bir cihaza geçerim üzerine biraz para ekleyip.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Görkem çetinkaya

Teklif edilen cok daha iyi. Rtx 3050 4gb < rtx3050ti < rtx 3050 6gb

Teşekkür ederim. Bu modeli aldığım takdirde kutusunu açmadan satışa koysam tahmini ne kadardan satabilirim. Belki daha üst seviye bir cihaza geçerim üzerine biraz para ekleyip.
Yani kutusu kapali bi sekilde 20 ye max gider

gokf3nxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökdeniz demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teklif edilen cok daha iyi. Rtx 3050 4gb < rtx3050ti < rtx 3050 6gb

Yani kutusu kapali bi sekilde 20 ye max gider
Ben bu bilgisayarın ram modelini nasıl öğrenirim peki. Rami tek slot 16 takılı bi 16 daha koyup bi de ssd koyup kullanayım o zaman. Satıp yeni bir şey alana kadar öyle kullanırım bir kaç yıl daha. @dreamuiz

Konuyu gören bilgisi olan arkadaşlar da yardım ederse sevinirim.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Görkem çetinkaya
Ben bu bilgisayarın ram modelini nasıl öğrenirim peki. Rami tek slot 16 takılı bi 16 daha koyup bi de ssd koyup kullanayım o zaman. Satıp yeni bir şey alana kadar öyle kullanırım bir kaç yıl daha. @dreamuiz

Konuyu gören bilgisi olan arkadaşlar da yardım ederse sevinirim.
Dostum ayarlar --》 sistem --》 hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,219
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom