bence de 20 eder bilmeyen adam daha çok da verir atrık size kalmış
Diğer 3050 modellerine göre bir tık daha pahalıya gider
Cihazdaki artılar
6gb VRAM olması
2tb ssd.
13. Nesil i5
Kesinlikle 22k ve üstüne gider
7 aylık cihaz ve özellikle evde servis hizmeti var bu hiçbir çihazda yok neredeyse yeni aldığım 4 aylık 2 tb ssd var ve ben sıfır vatnadan 31500 tl ye almıştım o zamanlar üstüne 2tb ssd sadece 6000 tl den aşağı yok neredeyse 22k ya satıcaksam ne anladım ben bu işten.20k eder gibi
Hocam 2. El elektronik çok düşüyor ama sizinki söylediklerinize bakarsak benim dediğim gibi 20k değil 25k yakın eder.7 aylık cihaz ve özellikle evde servis hizmeti var bu hiçbir çihazda yok neredeyse yeni aldığım 4 aylık 2 tb ssd var ve ben sıfır vatnadan 31500 TL ye almıştım o zamanlar üstüne 2tb ssd sadece 6000 TL den aşağı yok neredeyse 22k ya satıcaksam ne anladım ben bu işten.
Vatan kazık atmış7 aylık cihaz ve özellikle evde servis hizmeti var bu hiçbir çihazda yok neredeyse yeni aldığım 4 aylık 2 tb ssd var ve ben sıfır vatnadan 31500 TL ye almıştım o zamanlar üstüne 2tb ssd sadece 6000 TL den aşağı yok neredeyse 22k ya satıcaksam ne anladım ben bu işten.
Evet piyasaya göre pahalıydı biraz ama bu cihazı seçmemin nedeni kaliteli olması sorunsuz olması özellikle OC yapabiliyorum o çok iyi ayrıyetten özel olarak evde servis hizmeti var arıza durumunda evime gelip onarım yapıyorlar yok efendim servise göndercekmişim sonrasında beklicen falan cihazının nasıl müdahale edildiğini bilmiyorsun gözünün önünde işlemi yapıyor.Vatan kazık atmış
Pahalıya almışsın senin hatan.7 aylık cihaz ve özellikle evde servis hizmeti var bu hiçbir çihazda yok neredeyse yeni aldığım 4 aylık 2 tb ssd var ve ben sıfır vatnadan 31500 TL ye almıştım o zamanlar üstüne 2tb ssd sadece 6000 TL den aşağı yok neredeyse 22k ya satıcaksam ne anladım ben bu işten.
Oha 32.5 ye koymuş bide evde servis hizmeti var çok önemli !28'den aşağı gitmez.
Benzer bir ilan var.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...a-evde-servis-hizmetli-cihaz-1157132237/detay