Neler Yeni

Dell G16 7630 alınır mı ?

Bütçe
55000
Merhaba arkadaşlar, başka konularda açmış olan birisi olarak fiyatların yüksekliğinden dolayı istediğim modeli alamamıştım ve şu an kullandığım bilgisayarımın ekran panelinde problemler ortaya çıkmaya başlayınca tekrar gündemime getirdim ve yeni bir bilgisayar almak istiyorum fakat 50-55 civarı bir bütçem var Hepsiburada'da şöyle bir model buldum. Sizce alınır mı ? İleriye dönük 4-5 sene civarı verimli olur mu ? 2K ekran olması açıkçası hoşuma gitti, ancak 4070 yeterli gelecek mi kaç sene götürür tahminen , Autocad vb programlar üzerinde çalışıyorum. Arada oyun oynamak için de kullanacağım. Başka önerileriniz olursa açığım Casper markası hariç. Ve bir de 4070 ile 4080 arasında çok aşırı bir fark bulunuyor mu VRAM dışında bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

kasser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Güray yılmaz
Dell menteşe yerlerinde çok kalınlaşıyor. Asus rog strix g16 tavsiye ederim bu fiyatlara. Ben de bu laptop için para biriktiriyorum.

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,779
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dell g16 soğutma olarak da monitör olarak da güzeldir
Dell menteşe yerlerinde çok kalınlaşıyor. Asus rog strix g16 tavsiye ederim bu fiyatlara. Ben de bu laptop için para biriktiriyorum.
Ben ilk defa bu durumu duyuyorum ama sizin için sıkıntıysa

imtyzc11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmethan Yazıcı
G16'nın panel türü nedir? Bir de ışık sızması var mıydı? Sipariş vericem, endişeliyim. Cevap verirseniz memnun olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,080,373
Üyeler
171,746
Son üye
ryzenemir