Neler Yeni

DELL G2422HS EKRAN SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Öztaş
Arkadaşlar Selamın Aleyküm, tertemiz kullandığım monitörüm bir anda bu hale geldi. Hiçbir şekilde darbe, temas vs. olmadı. 1 yıllık monitör bunun sebebi ne olabilir çözümü var mıdır ? Destek olabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler. (Dip Not : Arızanın duvar kağıdıyla alakası yok 😇)
IMG_2626.jpeg

oEnesQlf

80+ Silver
Farklı ekran kartı,tv ya da Farklı kabloyla dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Öztaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abiler kardeşimin PC ile denedim yine aynı şekilde hatta hiç PC’ ye bağlamadan sadece monitörü açsam da aynı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
Arkadaşlar Selamın Aleyküm, tertemiz kullandığım monitörüm bir anda bu hale geldi. Hiçbir şekilde darbe, temas vs. olmadı. 1 yıllık monitör bunun sebebi ne olabilir çözümü var mıdır ? Destek olabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler. (Dip Not : Arızanın duvar kağıdıyla alakası yok 😇)Alıntıyı görüntüle
dell birebir değişim sunuyuyor diye biliyorum tabii ki garantin bitmediyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Öztaş
dell birebir değişim sunuyuyor diye biliyorum tabii ki garantin bitmediyse
Garanti bitmedi firmayla telefonda konuşmaya çalıştım fakat bir türlü ulaşamıyoruz. Şikayet var üzerinden talep açtım bekliyorum. Bir gelişme olursa sizleri de bilgilendiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Öztaş
Arkadaşlar Selamın Aleyküm, tertemiz kullandığım monitörüm bir anda bu hale geldi. Hiçbir şekilde darbe, temas vs. olmadı. 1 yıllık monitör bunun sebebi ne olabilir çözümü var mıdır ? Destek olabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler. (Dip Not : Arızanın duvar kağıdıyla alakası yok 😇)Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar garantim olmasına rağmen DELL hiçbir şekilde ilgilenmedi ve geri dönüş yapmadı bilginiz olsun.

Top Bottom