https://www.vatanbilgisayar.com/del...l-hd-ips-free-sync-g-sync-gaming-monitor.html bu monitör alınır mı ghostıng ölü piksel vs. varmıdır cogunlukla fps oyunları oynuyorum.
ölü piksel vb cıkmaz demı attıgında. bıde eger hzden dusuk fps alırsam oyun kasar mıÖlü piksel olup olmadığını kimse bilemez, ghosting de ips panellerde muhakkak oluyor. Ayrıca bir alternatif olarak bu modele de bakabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/512649/asus-rog-strix-xg259cms-24-5-inc-310hzoc-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-pivot-monitor/
Dostum paketi açmadan kimse ölü piksel olup olmadığının garantisini veremez. Firmalar atıyorum3-5 ölü piksel olmadan değişim yapmıyor mesela. Gidip görerek alarak denemelisin.ölü piksel vb cıkmaz demı attıgında. bıde eger hzden dusuk fps alırsam oyun kasar mı
Gaming gende aynı model 9000 lira hocam bütçe ve oynadığınız oyunları belirtin bi monitör bakalım.https://www.vatanbilgisayar.com/del...l-hd-ips-free-sync-g-sync-gaming-monitor.html bu monitör alınır mı ghostıng ölü piksel vs. varmıdır cogunlukla fps oyunları oynuyorum.
valorant csgo gta forza ets fifa oynuyorum hocam cogunlukla valorant ve gtaGaming gende aynı model 9000 lira hocam bütçe ve oynadığınız oyunları belirtin bi monitör bakalım.
vatana gidince ölü piksel testi yaptırırım diye vatan dedim hocam 2 monıtorumdede ölü piksel cıktı iadeyle falan ugrasmak ıstemedıgım ıcın dedimAlınır taş gibi monıtor 0.5ms gtg 280hz fast ıps gamınggen den al vatan kazıkçı
butce 10 12 k falan hocamGaming gende aynı model 9000 lira hocam bütçe ve oynadığınız oyunları belirtin bi monitör bakalım.
4060ti 16gb 7500f hocam sistemim ips panel olursa daha ıyı olurHocam sisteminiz nedir? Şimdi 2 monitör atcam o fiyat bandında ;
birisi Va panel ama 2k ve smart tv özellikli (Playstation veya uydu alıcısı bağlayıp ya da direkt wifiye bağlanıp netflix falan indirip kullanabileceğiniz) bi monitör olan Samsung Odyssey G6 27” 240hz 1ms
![]()
Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör
Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör S27BG652EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Diğeri ise 310 Hz IPS tam bi fps/rekabetçi oyuncu monitörü olan Asus ROG Strix
![]()
Asus ROG Strix XG259CMS Monitör
Asus ROG Strix XG259CMS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tabi sizin attığınız Dell’de 3. bi seçenek ama asla vatandaki fiyattan değil.
![]()
Dell G2524H Monitör
Dell G2524H Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ips diyorsanız ROG öneririm hocam ama şart değil attığınız dell’i gaming.genden alırsanız aradaki fiyat farkına da sisteme farklı bi yükseltme yapabilirsiniz.4060ti 16gb 7500f hocam sistemim ips panel olursa daha ıyı olur
tamam hocam teşekkürlerIps diyorsanız ROG öneririm hocam ama şart değil attığınız dell’i gaming.genden alırsanız aradaki fiyat farkına da sisteme farklı bi yükseltme yapabilirsiniz.
Burda karar tamamiyle size ait.
tamam hocam teşekkürler