Neler Yeni

Dell G2722HS iade edilip Legion Y27 30 Alınır Mı?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bütçe
4500
Merhaba dün G2722HS aldım. Sizce iade edip 200 TL daha verip bunu almaya değer mi y27 30 U? Birde iade hakkım var mı açtın kutuyu. Bilgi verirseniz sevinirim değer mi bu kadar uğraşa birde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değer mi?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,837
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben değeceğini düşünüyorum lenovonun özelikleri kağıt üstünde çok daha iyi.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,837
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
İade ne kadar sürer sizce?
Aldığınız marka ve sitenin politikalarına göre değişir o aldığınız sitenin canlı desteğine ulaşarak sorabilirsiniz serviste kontrol süreci falan olabilir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız marka ve sitenin politikalarına göre değişir o aldığınız sitenin canlı desteğine ulaşarak sorabilirsiniz serviste kontrol süreci falan olabilir.
Anladım hocam teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
ne beklediğine bağlı bence değmez dell çok kaliteli bir ürün. lenovo daha ilgini çeekiyorsa düşünebilirsain.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne beklediğine bağlı bence değmez dell çok kaliteli bir ürün. lenovo daha ilgini çeekiyorsa düşünebilirsain.
Benim için yüzde 60 hikayeli oyun yüzde 40 tamamen zaman geçirmek için fps oyun oynayan birisini tatmin etsin yeter. Şuan pc yok bende alıcam önce monitör almak istedim para geçti elime. Dell i mağazada denedim sorun yok, internetten alsam test etme şansım yok o konu da var. Yani iade uğraşına değicek bir monitör mü onun için fikirlerinizi istemiştim teşekkürler.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Benim için yüzde 60 hikayeli oyun yüzde 40 tamamen zaman geçirmek için fps oyun oynayan birisini tatmin etsin yeter. Şuan pc yok bende alıcam önce monitör almak istedim para geçti elime. Dell i mağazada denedim sorun yok, internetten alsam test etme şansım yok o konu da var. Yani iade uğraşına değicek bir monitör mü onun için fikirlerinizi istemiştim teşekkürler.
hocam panel kalitesi olarak dell den önde ürün yok gibi bişi ama kağıt üzerindeki deeğerler lenovonun daha iyi. ben dell de kalırdım uğraşmazdım zaten iyi monitör

Top Bottom