Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör geldi hocamHocam monitör geldi mi? Memnun kaldınız mı? Ben de r25i-30 ve y27-30 arasında kaldım. Yazılımla ilgilendiğim için ekranı ikiye bölüp kullanacağım daha çok. İkiye bölünce de video bölünen kısımda tam ekran olmadığı için udemy de genişletilmiş bir şekilde açacağım ve kod editörü de diğer kalan kısımda açık olacak. Bu şekilde bir kullanımınız var mı?
Direksiyon ile alta resim bıraktım. Ms testi yapmadım fakat monitörün kendi testlerinde ölü pixel var mı diye bütün renklerine baktım. Herhangi bir sorun göremedim.
Ayak kısmı arkaya doğru fazla geniş olduğu için masam da küçük olduğu için yakın kaldı. Aramda 75 80 cm uzaklık olunca dahi büyük geliyor. Sistemimde aşırı bir performans olmadığı için hdr kapalı kullanıyorum.
Tarayıcının 2 sekmesini yan yana koyunca yani ortadan ikiye bölünmüş vaziyette de bir kaç saat kullandım. Bu kullanımda %50 parlaklık ile gayet net.
Youtubede gene bölünmüş ekranda ekranın %30 35 civarını kaplıyor diyebilirim.
Hoparlör beklentini düşür. Boğuk bir ses geliyor. Laptopun hoparlörünü kullanmaya devam ediyorum.
Şuan da 120hz kullanıyorum.
27 inçte 1080p önerilmiyormuş , pikselleşme sorunu yaşayanlar varmış bu yüzden 27 inçten vazgeçtim. 24.5 inç bile büyük geldi diyebilirim. Asansör olarak hemen hemen 20cm'e yakın aşağı yukarı yapabiliyor. Sağa sola da 20 25 derece açıyla dönebiliyor diyebilirim.
Tek beğenmediğim kısmı hoparlörü oldu.