Dell laptop cok kasiyor ve sarj dolmuyor

eren78

80+
Reaksiyon skoru
0
dell inspiron 3580 kullanıyorum bilgisayarım orjinal adaptorum biraz bozulmustu sarj soketinin icinde oynata oynata dolduruyodu sonra koptu falan pc kasmaya basladi the ac power adapter wattage and type cannot be determined uyarisi falan veriyodu sonra tamirciye verdik cakma adaptor verdi sarj soketini degistirdi sonra sarji doldurmamaya sarji cikarinca pc kapaniyodu kasiyodu aynen o uyariyi veriyodu sonra bi anda o sorun gitmisti sarjsiz calisiyordu sarjla calistirinca aynen o uyariyi yine veriyodu ama acilinca dolduruyodu ve 1 dk sonra falan yine kasmamaya basliyodu duzgun calisiyodu sonra o adaptor bozulunca baska cakma adaptor aldik sonra yine ayni sorun oldu kasiyodu uyari veriyodu doldurmuyodu sarji cikarinca hemen yine kapaniyodu pcciye goturduk bisey yok dedi bataryayi cikar rahatlar bataryasiz format at dedi attik ondan sonra batarya takili olsada pil algilanmadi diyo yine ayni sorun napmaliyim

Dell servisine vermeniz akıllıca olacaktır. Şarz ile alakalı durum bende yaşamıştım. Servise verdim halletiler sorunu.

Geri