Dell marka notebook almayın

Olayın markayla alakası var evet ama 1 ürün üzerinden tüm markayı çizmek ne kadar doğru bilemem. Çünkü her markanın çöp ve God Tier ürünleri oluyor.
Karalamak değil, dediğim şu; Dell ürünleri alacak olanlar, yaşayacakları sorun için servisle muhattap olacaklar. Fakat servis çok kötü çalışıyor. İlk 6 ay içerisindeki dönemde olduğum için, iade istedim. Fakat ürün bana vidaları eksik ve kapağı bile oturtulmadan geldi. Ne yapayım ben şimdi. Bütün eğitimim, her şeyim aksadı. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Tüm işim bilgisayarla. Bir insanın para verip aldığı ürüne böyle yapılır mı?

Karalamak değil, dediğim şu; Dell ürünleri alacak olanlar, yaşayacakları sorun için servisle muhattap olacaklar. Fakat servis çok kötü çalışıyor. İlk 6 ay içerisindeki dönemde olduğum için, iade istedim. Fakat ürün bana vidaları eksik ve kapağı bile oturtulmadan geldi. Ne yapayım ben şimdi. Bütün eğitimim, her şeyim aksadı. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Tüm işim bilgisayarla. Bir insanın para verip aldığı ürüne böyle yapılır mı?
Anladım, ancak "Dell Notebook alacaklar bunu bilerek alsın" başlıgı daha uygun olur bence.

Dell'in müşteri hizmetleri yurtdışında bile rezil zaten inanmayan olursa gidip LTT'nin Secret Shopper videolarından Dell kısımlarını izleyebilir.

Ürün daha 1-2 aylık. Normalde ürün 6 ay dolmadıysa, bir sorun olduğunda tamir edilmez, iade edilir. Tüketici koruma kanunu böyle diyor. Ama adamlar iade etmeyi geçtim. Vidasız ve kapağı oturtmadan gönderdiler. Şu an ben kendi başıma iş yapsam, ihale bana kalacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım sorduğun soruyu.
Masaüstünde yani boşta oyun falan açık değilken kaç derece?

Dell G5 SE model bir laptop satın aldım 1-2 ay önce. Isınma sorunları ve çeşitli sorunlar yaşadım bu laptopla ilgili. Durum için burada da konu açtım. Hatta açılan konularda da cevaplarım var. Ürünü, Türkiye'de Dell'in teknik servis işlerini yürüten KoçSistem'e götürdüm. Ürün dün tarafıma 6 vidası eksik ve arka kapağı oturtulmamış bir şekilde gönderildi. @Abdullah Hacıgül Benim için Dell'e e posta atacağını söylemiştin, fakat sana ulaşamıyorum ve senden dönüş de almadım. Ben çok büyük zarar gördüm ve eğitimim aksıyor. Başkaları da aynı şeyleri yaşamasın. Bu marka ile alışveriş yaparken dikkat edin.
dell günlük laptoplarda Apple'dan sonra rn iyi marka ama ben alienware serisi hariç oyun laptoplarını başarısız buluyorum

Geri