ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşimHocam bu ultra yüksek iqnuz nerden geliyor
Teşekkür ederim kardeşimHocam bu ultra yüksek iqnuz nerden geliyor
nerden bakıyosun sen öyle dahi hahahMadem bilmiyorsun bari bilmiş gibi davranma be. Ryzen işlemciyi laptopta soğutmasından bahsetmiyorum bile.
Alıntıyı görüntüle
Laptopta AMD işlemciye para vereceğime gider i5 alırım valla. Tabi herkesin kendi düşüncesiAttığım cihaz her yönden daha iyi 8945hs var, çok aklın ermiyor galiba ama Senin kafadakiler dell alabilir.
occt sıcaklık değerleriLaptopta AMD işlemciye para vereceğime gider i5 alırım valla. Tabi herkesin kendi düşüncesi
HX serisine laf etmem o seri masaüstü işlemcisi kullanıyor ama HS serisi iyi falan değil. 8 çekirdekli mobil işlemciyi 13900HX ile kıyaslamak saçma.nerden bakıyosun sen öyle dahi hahah
8945hs bırak 7945hs bile 13900hx den daha iyi boş ss'ler atacağına doğru araştırma yap önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin anlayabileceğin dilde türkçe en basit karşılaştırma belki kapasiten yeter.
Biri hs biri hx... Harbi kör cahilsin...nerden bakıyosun sen öyle dahi hahah
8945hs bırak 7945hs bile 13900hx den daha iyi boş ss'ler atacağına doğru araştırma yap önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin anlayabileceğin dilde türkçe en basit karşılaştırma belki kapasiten yeter.
7945HS ile 13900HX karşılaştırmıyorum zaten ama HS de çok altında bir işlemci değilHX serisine laf etmem o seri masaüstü işlemcisi kullanıyor ama HS serisi iyi falan değil. 8 çekirdekli mobil işlemciyi 13900HX ile kıyaslamak saçma.
R7 8700G vs İ9 13900K oluyor bu kıyas
dedi '' 4060'tan 4070'e arasında elle tutulur bir performans farkı yok. '' puahhaha yazık kafana...Biri hs biri hx... Harbi kör cahilsin...
İ9u iyi soğutuyorsak %50 ye yakın multi core farkı var. Ama dellde ne kadar soğutma vardır bilmiyorum. Ekran kartı odaklı gidecek olan TUF alabilir tabi ona bir şey demedim.7945HS ile 13900HX karşılaştırmıyorum zaten ama HS de çok altında bir işlemci değil
ben 13900HX 4060 laptop alınacağına 8945hs 4070 tuf alınır her türlü daha mantıklı diyorum
Dellin o kasası iyi. ki 4060 ile 4070 arasındaki fark yerine o işlemciler arasındaki dev fark seçmeyen varsa gitsin anakolundan yeniden başlasın. Üstelikte tuf kasa kendim rog kulllanıcısıyımda anlamıyor. PP de kurt var ne beklersinki.İ9u iyi soğutuyorsak %50 ye yakın multi core farkı var. Ama dellde ne kadar soğutma vardır bilmiyorum. Ekran kartı odaklı gidecek olan TUF alabilir tabi ona bir şey demedim.
aynen dev fark var ! dell g15 gibi soğutması beş para etmez bir cihaz 13900hx soğutamaz sende servis servis gezersin bir güzelDellin o kasası iyi. ki 4060 ile 4070 arasındaki fark yerine o işlemciler arasındaki dev fark seçmeyen varsa gitsin anakolundan yeniden başlasın. Üstelikte tuf kasa kendim rog kulllanıcısıyımda anlamıyor. PP de kurt var ne beklersinki.
Tam tersi olması lazım bence hocam. Laptopda sakat diye biliyorum Intel.Laptopta AMD işlemciye para vereceğime gider i5 alırım valla. Tabi herkesin kendi düşüncesi
illa dell ise buna bak bari yazık olmasın paranaOlsun dell
Oha süper Eyvallah.illa dell ise buna bak bari yazık olmasın parana
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com